Administrația prezidențială confirmă: S-A ÎNTÂLNIT CU BĂNCILE!

În urma mai multor solicitări făcute de debitori administrației prezidențiale

(CERERE
prin care va solicit a confirma sau infirma afirmatia dnei Folcut Gabriela – reprezentanta Asociatie Romane a Bancilor, din cadrul emisiunii KM0-DIGI24 din data de 06.12.2015, potrivit careia intre Administratia Prezidentiala si reprezentantii unor institutii bancare din Romania au existat intalniri formale pe tema Legii privind Darea in Plata, lege aprobata de catre parlamentul Romaniei, precum si concluziile care s-au desprins la finalul acestor discutii(in cazul in care acestea au existat).
Va solicit de asemenea a preciza daca legea mentionata a ajuns la institutia pe care o reprezentati in vederea promulgarii!
Va multumesc anticipat, iar daca se confirma spusele dnei Folcut, banuiesc ca administratia prezidentiala va avea decenta sa asculte si reprezentantii debitorilor cu probleme!
Va rog sa-mi transmiteti si numarul de inregistrare la prezenta.)

a sosit și răspunsul:

Petitia nr. 30334
Data: 11-12

Domnule Cristian Nicolae Dan,

Având în vedere preocuparile si opiniile exprimate de dumneavoastra, având ca tema Proiectul de Lege privind darea în plata a unor bunuri imobile în vederea stingerii obligatiilor asumate prin credite, va comunicam urmatoarele:

Proiectul de lege la care faceti referire a ajuns la promulgare la Presedintele României în cursul zilei de miercuri, 9 decembrie a.c., si se afla în acest moment în analiza, termenul de promulgare a legii fiind 28 decembrie 2015.

La solicitarea mediului bancar si a initiatorilor proiectului de lege, la nivelul Administratiei Prezidentiale au avut loc discutii si întrevederi între consilierul prezidential pe probleme de politici economice si sociale, domnul Cosmin Marinescu, si consilierul prezidential pe probleme legislative, doamna Mihaela Ciochina, pe de o parte, cu reprezentanti ai sistemului bancar (Banca Nationala a României si asociatii ale bancilor), cât si cu initiatori ai proiectului de lege, pe de alta parte.

Precizam ca în procesul de analiza a acestui proiect de lege vor fi avute în vedere toate punctele de vedere, argumentele si opiniile exprimate în cursul acestor întrevederi sau transmise de cetateni pe adresa Administratiei Prezidentiale.

Cu stima,

Consilier de Stat
Gabriel-Cristian Piscociu

Deci bancherii n-au glumit când au spus că se vor întlni cu administrația prezidențială.
CEL MAI DUREROS LUCRU ESTE URMĂTORUL: ÎN CIUDA MULTIPLELOR SOLICITĂRI DE AUDIENȚĂ DIN PARTEA DEBITORILOR ROMÂNI, ADMINISTRAȚIA PREZIDENȚIALĂ S-A ÎNTÂLNIT MAI DEGRABĂ CU REPREZENTANȚII BĂNCILOR ȘI NU CU POPORUL OPRIMAT DE ACESTE ENTITĂȚI CARE SE FAC VINOVATE DE DISTRUGEREA VIEȚII A SUTE DE FAMILII DE ROMÂNI. ESTE TRIST ȘI DUREROS CĂ PREȘEDINTELE CARE A DECLARAT ANUL TRECUT:

„Dragii mei,

Crăciunul este o sărbătoare a familiei și a copiilor. În România se află, însă, cei mai mulți copii despărțiți de părinți din Uniunea Europeană. Siliți de greutăți să părăsească țara și să muncească în străinătate, mulți părinți își văd copiii o dată sau de două ori pe an. Unii îi văd o dată la câțiva ani. Singurătatea, abandonul, frica de ziua de mâine, absența dragostei îi transformă pe copiii rămași acasă în cetățeni care cu greu vor ști să-și găsească un loc în societate. Cum să fie generoși și cum să dăruiască dragoste în jurul lor când nimeni nu i-a învățat căldura sufletească a unui cămin?

Românii care au stat la cozi interminabile, pe ploaie și frig, ca să mă voteze au făcut acest lucru și cu gândul la copiii lor. Au sperat că vor avea în sfârșit o șansă să se întoarcă în țară și să trăiască o viață de familie liniștită. Voi face tot ce îmi stă în putință pentru ca familiile să se reunească pe parcursul mandatului meu și rănile lăsate de despărțirea îndelungată să fie vindecate.

De Crăciun, creștinii se adună în jurul bradului, cântă colinde și mănâncă bunătăți cinstind nașterea Pruncului Iisus în ieslea din Betleem. Gândurile mele se îndreaptă în aceste zile de sărbătoare către toți copiii ai căror părinți sunt departe, către toți părinții care duc dorul copiilor lor, către toate familiile de români din țară și din străinătate.
Vă urez tuturor Crăciun binecuvântat, încredere în viitor și speranță în viață tuturor copiilor României.”

uită că acum sunt familii de români de suferă din cauza băncilor nesătule de profit și abuz asupra debitorilor. DOMNULE PREȘEDINTE, O MAMĂ TRIMITEA IERI SEARĂ UN MESAJ, PE TELEFON, DIN ANGLIA, PLÂNGÂND, SOȚULUI CARE A RĂMAS ÎN ROMÂNIA LÂNGĂ CEI TREI COPII (unul din ei mai sugea când mama a plecat de lângă el): „Când vin acasă vreau să-mi țin copilul numai lângă mine. Experiența pe care o trăiesc acum, e cea mai oribilă și mai dezgustătoare experiență pe care o poate trăi o mamă și o soție!Nu doresc așa ceva nimănui”.

În timp ce românii suferă prin străinătate de dor și durere, după copii, după familie, dvs. permiteți cămătarilor puși pe profit să participe la întâlniri cu aparatul prezindențial, dându-le prioritate, dle Iohannis. ESTE IMPARDONABIL! Dvs. ați declarat în campania pentru alegeri:

– „Românii lucrului bine făcut NU TREBUIE SĂ-ȘI PĂRĂSEASCĂ FAMILIA SAU CASA PENTRU A SUPRAVIEȚUI”
– „Românii lucrului bine făcut… nu sunt umiliți de administrația publică”
– „Românii lucrului bine făcut știu că proprietatea lor este sfântă”…
– „Voi face tot ce îmi stă în putință pentru ca familiile să se reunească pe parcursul mandatului meu și rănile lăsate de despărțirea îndelungată să fie vindecate.”

În acest moment fiecare din aceste trei declarații nu este susținută de politica dvs.
Domnule Președinte, REUNIȚI FAMILIILE ROMÂNILOR ȘI VINDECAȚI RĂNILE POPORULUI. DE-ASTA V-AU ALES ROMÂNII.
Ce se întâmplă în aceste zile la administrația prezidențială este un scuipat pe obrazul poporului român și o mână întinsă intereselor străine!
Asta este percepția românului împrumutat la bancă și abuzat de aceasta prin clauzele contractuale dovedite de mii de ori în instanță ca fiind abuzive!

Dle Președinte, nu odată L-ați invocat pe Dumnezeu în discursurile sau comunicatele dvs.
Vă atragem atenția că există și români care-L cunosc pe EL și-I cunosc Cuvântul care spune:

„Felul vostru de vorbire sa fie: «Da, da; nu, nu»; ce trece peste aceste cuvinte, vine de la cel rău” (Matei 5:37).

Țineți-vă de cuvânt, de promisiuni, dle Președinte. „Ein Mann, ein Wort!”

Românul Cristian N. DAN.

Distribuie articolul in retelele sociale folosind #contrabanci

2 comments

  1. Inca o data astept ca presedintele sa cofirme daca este Roman. Sa confirme ca ii pasa de popor mai mult decat de banci, corporatii, interese personale.
    Sa arate ca ii pasa de noi cetatenii sa faca ceva pentru noi cetatenii.
    Stiu ca aceasta lege pe care asteptam sa o promulge ne poate ajuta prin schimbarea balantei in favoarea consumatorului.
    Nu stiu cui si daca va face rau. Cu trecerea timpului vom afla. Insa acum poate reveni SPERANTA.
    Mai ales ca bnr face presiuni pe scaderea cursului leului.

  2. Eu SPER si CRED ca avem un Altfel de Presedinte! Are ocazia sa o demonstreze: este, sau nu este cu cetatenii. Este, sau nu este cu “gatile” – pe care in programul sau electoral ne-a spus ca le vrea inlaturate.

Comments are closed.