Alina Gorghiu a anunţat un posibil termen pentru promulgarea Legii dării în plată

Co-președintele PNL Alina Gorghiu a declarat, sâmbătă, la Sinaia, că luna aprilie este “un termen cât se poate de realist” pentru publicarea în Monitorul Oficial a Legii dării în plată, o comisie formată din factorii decidenți urmând să “ajusteze” unele aspecte.

„Este momentul să facem un gest de echilibru politic și de înțelepciune, să agreăm o comisie pe care noi o vom propune (…), o comisie care să coaguleze toți factorii decidenți: Parlamentul, prin reprezentanți ai tuturor partidelor politice, Guvernul și reprezentanții sistemului bancar. Spun acest lucru pentru că Legea dării în plată trebuie să devină realitate cât de curând”.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/alina-gorghiu-a-anuntat-un-posibil-termen-pentru-promulgarea-legii-darii-in-plata_1863171.html#ixzz3wlVtgiht

Așa este, legea trebuie să devină realitate cât mai curând, dar nu o realitate violată de niște gulere albe, după prostul lor obicei care până acum nu a fost amendat cum se cuvine.

Însă, dna Gorghiu greșește într-un punct: „factorii decidenți: Parlamentul, prin reprezentanți ai tuturor partidelor politice, Guvernul și reprezentanții sistemului bancar”. De când decid bancherii în ceea ce privește o lege? Noi am văzut ce au făcut ei până acum. Sunt români cărora le-a fost distrusă viața de către acești șacali vorbitori de banchereză și cu gulere albe, purtători de ceasuri în valoare de „nșpe” mii de euro. Dna Gorghiu să țină cont de principalul factor decident în democrație: POPORUL! Care poată să decidă dacă PNL va mai reprezenta sau nu o opțiune… Iar dacă tot vrem să vorbim despre „rolul social” al acestei legi, este de bun simț ca alături de factorul „decident” numit bancher (fie vorba între noi, unul din factorii toxici pe termen lung în România și care a nenorocit deja zeci de mii de familii de români) să fie de data asta și CONSUMATORUL DE CREDIT. Așa că vă rugăm, dna Gorghiu, să puneți alături de șacalii cu gulere albe și niște reprezentanți ai consumatorilor, care să fie în stare să închidă boturile murdare de sânge românesc ale șacalilor – și ne referim aici la oameni cu răspundere în ACCBAR, AURSF, PARAKLETOS și alte asociații care cunosc comportamentul aproape criminal al acestor bancheri recalcitranți. NE-AM SĂTURAT SĂ NE FIE VIITORUL AMANETAT DE CIOCOII NOI!

Kolo 🙂

Distribuie articolul in retelele sociale folosind #contrabanci

3 comments

  1. Autor al articolului este acel ,,kolo,, !!! … postac al bancilor de pe bursa.ro??? … sau e doar parodierea acestuia … cum fac postacii cu numele lui Cristian Dan!!! 🙂 🙂 🙂

  2. Si pana in luna aprilie… Scapa cine poate?!?
    Pe principiul: “Pe unii vi-i mai lasam sa ii puteți stoarce puțin, altora le dam timp sa își facă strategii pentru noile condiții…”?

    Civilizația judecătorilor lumii banului, a… a desertaciunii…

  3. Legea aceasta nu se va aproba niciodata in Romania, intr-o tara de misei, de vanzatori si tradatori de tara, ati vazut doar cati romani sunt impotriva legii!!! Parca aceasta lege nu este si pt ei, pt copii lor, pt nepotii pe care ii vor avea?! In maxim un an voi pleca din mizeria aceasta, e clar ca aici nu se va schimba nimic…Am ajuns sa-mi fie rusine si scarba ca traiesc in aceasta societate….

Comments are closed.