Ați mai făcut o mamă să sufere. Ați mai făcut un copil să plângă. CANALII DE BANCHERI CE SUNTEȚI! MERITAȚI EXACT CE-A MERITAT CEAUȘESCU!

Ca reacție la articolul nostru publicat sub formă de drept la replică pentru un „guler alb”, încă o mamă din România își varsă inima… Câte mame mai distrugi, dle Isărescu? Câți copii vor mai plânge, dle Iohannis?

„Nicio lumânare nu merită. Merită – și le-o doresc din tot sufletul meu obosit de două slujbe și nopți pierdute ca să câștig mai mulți bani pentru a-i da la bancă, deci le doresc din toată inima să îi întrebe copiii lor cu ochii în lacrimi: „De ce nu poți să-mi iei și mie o jucărie de la un magazin mai mare, cum e Cora sau Auchan? Că doar stai toată ziua la muncă! De ce pot să mă joc doar cu cele de la magazinul din piață?” Le doresc să își îmbrace copiii doar din haine primite dupa ce le-au îmbrăcat alții, să piardă 2 lei la fiecare 1 leu câștigat și când vor ajunge la final de drum să nu-i ierte nimeni pentru că au mințit și distrus cu bună știință atâția oameni, atâtea familii tinere cărora le-au nenorocit viitorul. Așa să le ajute Dumnezeu! Pentru că în România se pare ca oamenii (cei de sus) sunt prea câini pentru a face dreptate dezinteresată altor oameni (cei de jos). Rămâne Dumnezeu, să ne rugăm ca El să-i pedepsească pe fiecare înzecit!” A.P.

Stimată doamnă, în „Tatăl nostru” am fost învățați să ne rugăm „și ne iartă nouă greșelile noastre, precum și noi iertăm greșiților noștri”.

La fel de sigur însă, este scris în Scripturi:

„Dacă împrumuți bani vreunuia din poporul Meu, săracului care este cu tine, să nu fii față de el ca un cămătar și să nu ceri camătă de la el”.
„EL va face dreptate nenorociților poporului, va scăpa pe copiii saracului și va zdrobi pe asupritor”.
„EL va izbăvi pe săracul care strigă și pe nenorocitul, care n-are ajutor. Va avea milă de cel nenorocit și de cel lipsit și va scapa viața săracilor”.
„Faceți dreptate celui slab și orfanului, dați dreptate nenorocitului și săracului, scăpați pe cel nevoiaș și lipsit, izbăviți-l din mâna celor răi”.

Și să mai știți un lucru: „Mai mult prețuiește săracul, care umblă în neprihănirea lui, decât un bogat cu buze stricate și nebun”.

Suntem alături de dvs.

Un „sectant” care luptă pentru voi!

Distribuie articolul in retelele sociale folosind #contrabanci

2 comments

  1. Câte suntem în situația disperata de a ne creste singure copii și de a lua de la gura lor…Pentru ce??????pentru simplu fapt ca am crezut ca și în aceasta tara blestemata poți sa te împrumuți sa-ti cumperi un acoperiș stabil deasupra capului….și dintr-o data din parteneri într-un contract Ne-am trezit sclavi….în propria tara iar cine ar trebui sa ne apere interesele mai tare ne da în cap…..rușine și sa dea Dumnezeu sa crăpați într-o Bună zi și sa simțiți frustrările pe care le simțim și noi când ne ținem copii în brațe …..
    Blestemați sa fiți ….

  2. Ce spuneti de un protest spontan azi, la Cotroceni? Decizia inca nu e luata, retrimiterea in Parlament nu e inca semnata. Poate putem sa il mai punem un pic pe ganduri… Cine vine? La pranz, sa spunem?

Comments are closed.