2 comments

  1. Bun bancul! Din pacate e mult mult adevar in spate, crudul adevar! Si eu lucrez in banca de 12 ani, sunt o “babuta” de 36 de ani, satula de atata stres si presiune, de atatea amenintari si rautati! Trei sferturi din angajatii bancari asa sunt, cu “sabia deasupra capului” daca nu isi fac targetul, daca nu isi ating tintele de vanzari lunare/trimestriale… , iar de aici pornesc multe: vanzarea unor produse care nu folosesc clientilor (pe romaneste “bagate pe gat”), omiterea numitor costuri/comisioane in procesul de vanzare/consiliere etc.
    Traiesc cu speranta ca intr-o zi ma voi elibera si voi putea zambi din nou. Din pacate, noi cei din banci, am uitat sa zambim (cu exceptia unora….). Am discutat si cu alte cunostinte care lucreaza in sistemul bancar in Italia, Spania, Anglia, iar acolo nu este aceasta presiune si mizerie. Nu inteleg de ce noi romanii suntem atat de calcati in picioare (probabil si din vina noastra ca suntem atat de supusi si ne-am invatat sa induram/suportam totul)?!

    1. E momentul sa va uniti si sa faceti publice toate aceste abuzuri. Nu au ce sa va mai faca. V-au facut destule, la fel ca si noua, debitorilor.

Comments are closed.