Bancherii și afacerile lor necurate

Bancherii au strâns în ulti­mii ani mii de proprietăţi de la cli­enţii care nu şi-au mai putut ram­bursa ratele la credite, iar astfel rău-platnicii au ajuns să fie executaţi silit.

„Este o afacere să cum­peri un astfel de imobil exe­cu­tat silit, însă una care a devenit cumva un cerc închis. Sunt foar­te multe persoane cumva abo­nate la aceste licitaţii ale băn­cilor care sunt mereu la curent cu imobilele scoase la exe­cutare. Foarte greu cineva din exterior poate intra în aces­te exe­cutări”, spune Liviu Andrei, director executiv al bro­kerului de credite Alliance Finance.

Citește mai mult pe zf.ro

Distribuie articolul in retelele sociale folosind #contrabanci

One comment

  1. Executările silite sunt mai profitabile decât “darea în plată”, pardon, “autoevacuarea” asta nemiloasă!!! Căci cu executarea e mult mai bine din varii motive: 1) unul social -“te mai țin pâna de Mărțişor”; 2) financiar -“apoi îți vând CASA şi îți cumpăr toată VIAȚA, eventual, cu MOŞTENITORI dacă ai!”; 3) motivul moral-uman, “am şi eu cu ce mă distra pe seama voastră, a tuturor celor care vreau eu fiindcă, altfel, chiar că mă plictiseam rău de tot!” Cu “autoevacuarea” aia discriminatorie, când şi cum ne mai distrăm noi atât de bine?!

Comments are closed.