BNR a deschis CUTIA PANDOREI!

Cutia PandoreiATI DESCHIS CUTIA PANDOREI, d-lor bancheri si veti suporta consecintele!

De cativa ani a inceput razboiul. Razboiul romanului de rand, romanului de bun simt cu bancile. Din ce cauza? Pentru ca, gramada de clauze abuzive inserate in contractele nenegociabile semnate de clientul de rand si de bun simt cu banca, a devenit o piatra de moara legata de gatul clientului bancar, dar si de gatul familiei extinse a acestuia; mama, tata, copii, matusi, unchi, vecini…

Clientul a mers la banca, a incercat o negociere. Banca a spus: “NU negociem nimic. Eventual, o restructurare,dar in conditiile impuse de noi, fara negociere”. Unii clienti au acceptat, unii nu. Cei care au acceptat o restructurare si-au dat seama ca au gresit: banca i-a indatorat si i-a impovarat si mai mult la semnarea acestei restructurari, care ar fi trebuit sa fie in autorul clientului.

Apoi romanii abuzati, umiliti, impovarati, la limita subzistentei, si-au pus speranta in Justitie. Au chemat bancile la negocieri in tribunal. Unii au castigat. Unii au beneficiat de punerea in aplicare a hotararii instantei. Altii au fost tratati cu aceeasi nepasare de catre banca, chiar daca hotararea judecatoreasca le era favorabila, banca nu s-a conformat.

Parlamentul Romaniei a venit in 2015, in ajutorul cetatenilor care le-au acordat incredere prin vot, cu un proiect de lege: Legea darii in plata. Pentru ca banca a considerat ca garantia ipotecara evaluata de catre expertii bancii este si va fi SUFICIENTA pentru a stinge datoria. Aproape in majoritate votata de senatori si deputati. Legea este acum pe masa Presedintelui ales al Romaniei, unde asteapta sa fie promulgata.

Unul dintre initiatorii legii, Dl. Catalin Daniel Zamfir, a fost atacat din toate partile, de catre bancheri, de catre persoane simpatizante si probabil aflate pe statul de plata al acestora, dar si de catre BNR. De aici a inceput alt razboi: razboiul unui sistem inveninat de interese financiare impotriva unor oameni care, investiti de popor cu un mandat prin care sa lupte, sa vina cu legi in interesul cetateanului si a tarii, se vad acum acuzati, tarati la DNA, si de catre cine? De catre BNR, o institutie a statului, platita de noi toti, a unor functionari publici a caror angajator suntem noi!

Este incalificabil, incredibil, inadmisibil ca, in Romania anilor 2015 sa se intample acest lucru: DNA este sesizata de catre un inalt supraveghetor angajat BNR, dl. Cinteza sub supravegherea caruia s-au dat cele mai mari tunuri finantelor Romaniei, cu faptul ca Parlamentul Romaniei este suspect si trebuie cercetat! D-le Isarescu, daca dl. Cinteza a gresit, este momentul sa il demiteti imediat. Daca considerati ca nu a gresit, trebuie sa va asumati inclusiv D-voastra faptul ca sunteti de acord cu faptul ca, fiind de acord cu forma actuala a legii, toti cei care au votat-o trebuie sa fie chemati la DNA.

ATI DESCHIS CUTIA PANDOREI, d-lor bancheri si veti suporta consecintele!

Distribuie articolul in retelele sociale folosind #contrabanci

One comment

  1. Dnule Isarescu chiar daca va credeti vesnic din motiv ca “cineva” v-a inscaunat,nu este adevarat.
    Si asta o veti constata cand noi acei” umili “debitori pe spatele carora ati luat luna de luna salarii
    enorme va vom DETRONA.Buturuga mica rastoarna carul mare

Comments are closed.