Chat online – un mare FÂS marca RAIFFEISEN

Se zvonea zilele trecute că „Raiffeisen Bank are un site nou, în care a introdus şi un chat în timp real ce oferă clientului posibilitatea de a primi un raspuns pe loc”. Asta e marketing pentru naivi… Așa cum tot un marketing înșelător fu și ăla prin care ați otrăvit românii cu credite în CHF, bancheri din Raiffeisen! Pentru împrumutații care s-au fript însă, care au trecut prin „foc și pară” de când au apelat la serviciile voastre, s-a dovedit încă o dată că… LUPUL SCHIMBĂ PĂRUL, DAR NĂRAVUL ÎI RĂMÂNE.

Așasar, discuție în direct, cu un debitor în CHF pe chatul în timp real de la Raiffeisen:

Raiffeisen Bank
Multumim pentru mesajul tau! Momentan toti operatorii nostri sunt angajati in discutii cu alti clienti. Te rugam sa astepti pentru a fi preluat in cel mai scurt timp.
Cristina Daniela Danc

Buna ziua! Cu ce informatii va pot ajuta?

Client CHF
Buna ziua! Voiam sa va spun ca oferta „Raiffeisen Bank extinde oferta de conversie cu discount pentru clienții care au dificultăți la plata creditelor în CHF și au un grad de îndatorare de peste 65%”. Ati inselat imprumutatii si vreti sa continuati la fel, fara sa incercati sa corectati greselile. Am imprumut in CHF la dvs. Ia cercetati sumele mele, va rog:
a) Suma imprumutata initial: 90938 lei (aproximativ)
b) Suma ramasa din principal: 36403×90% = 32763 CHF * 4.17 lei/CHF = 136622 recunosc, prin semnatura, ca mai am de platit, de acum inainte, dupa ce am platit 8 ani din imprumut. Dupa 1 an de plati umflate, iti mai scade 5%, iar dupa inca un an inca un 5%.

Cristina Daniela Danc
Raiffeisen Bank extinde oferta de conversie cu discount pentru clientii care au dificultati de plata a ratelor lunare la creditele in CHF, catre toti clientii care au un grad de indatorare de peste 65% pe familie. Solutia presupune reducerea cu 10% a soldului creditului in CHF, urmata de conversia in RON (la cursul BNR din ziua semnarii actului aditional) a soldului rezultat la un cost de Robor 3M +marja. Suplimentar, in conditiile respectarii graficului de rambursare si achitarii la data scadenta a ratelor lunare, clientii pot beneficia de reduceri de capital de cate 5 % la finalul primului si celui de al doilea an.

Client CHF
Deci, dupa 8 ani (din 25) din 90938 lei mai am de rambursat 136622 lei. Am studiat oferta bancii… este foarte dezavantajoasa…Dar asa va tratati dvs. clientii.

Cristina Daniela Danc
Aceasta este singura oferta pe care o avem momentan.

Client CHF
S-a gandit cineva ca nu ajuta clientii?

Cristina Daniela Danc
In cazul in care nu sunteti de acord cu aceasta varianta, contractul se va derula in conditiile in care a fost initial semnat.

Client CHF
Eu nu pot socoti nici o oferta pentru ca am proces pe rol cu banca dvs. V-am dat in judecata acum 1 an si jumatate.
Si sper in vara sa refinantez si sa terminam colaborarea. Asta voiam sa va arat, ca oferta dvs. de refinantare este pentru dvs. croita, nu pentru clienti.

Cristina Daniela Danc
Decizia de a continua sau nu colaborarea va apartine.
Va rog sa imi comunicati daca va mai pot ajuta cu alte informatii.

Client CHF
Nu, de 1 miliard de ori, nu. Niciodata…
Nu, de fapt n-am primit nici un raspuns concludent.
O zi buna, sa aveti!

Cristina Daniela Danc
O zi buna. La revedere.

Sesiunea de chat s-a incheiat.

Așadar, aroganță de bancher: îți convine bine, nu îți convine PA. Ne doare pe noi undeva de Isărescu și îndemnurile lui la negociere.

Știți care e culmea bankingului? Să poți negocia cu banca!

O alta discutie cu un client CHF

Untitled-9

Propunerea de conversie este de-a dreptul amuzanta. Iar indemnul constant de a merge in agentie se incheie cu “trimite email”…. “Reusim Impreuna!”

Distribuie articolul in retelele sociale folosind #contrabanci

2 comments

  1. Aceasi persoana se pare ca raspunde tuturor…iar la final esti trimis in agentie…adica nimic din partea Raiffeisen…acelasi lucru si in call center, nu obti nici o informatie

Comments are closed.