De la Bancpost la BancProst – un articol vechi, dar bun

Degeaba aduni zeci de mii de fani pe Facebook, cărora la serveşti poze cu prăjituri, balonaşe, copilaşi şi dalmaţieni fericiţi că plătesc dobânda de 30% pe an la cardul cu comision de administrare anual de 100 de lei. În zadar sponsorizezi tabere de bloggeri fotografi, cărora le plăteşti mititeii şi un şezlong în Grecia acţionarului majoritar, sperând că-ţi vei plăti astfel recenziile favorabile. De pomană bagi bani in proiecte online precum “Ateliere de idei” în care te apuci să dai sfaturi de Social Media şi gestiunea imaginii mărcii pe Internet.

Degeaba. În final, Clientul Bancpost va da nas în nas cu personalul băncii, adică cu angajaţii de la ghişee. Plictisiţi, nervoşi, aferaţi, condescendenţi, agresivi, nepregătiţi, pedanţi, refractari, zeflemitori. Specializaţi în a explica de ce NU se poate rezolva o problemă oarecare. Şi atunci, dulcea amăgire construită cu bugete de marketing generoase devine doar un banc. Un Banc Prost, în care poanta e că banca încă există.

Citeste articol complet pe acru.ro . SE MERITĂ!

Distribuie articolul in retelele sociale folosind #contrabanci

2 comments

  1. Asa e ,degeaba am cerut ajutor la ei, cind eu am ramas fara un loc de munca anul trecut si am fost data in somaj,le-am spus povestea mea, iar sigurul ajutor pe care mi l-a oferit a fost RESTRUCTURAREA, dar au facut in asa fel sa traga de timp ca a durat cam 3 luni pina s-a finalizat.Cu toate ca le-am spus ca sint in somaj si asta nu dureaza o vesnicie, rata fiind atunci de 450 de CHF, iar cind m-a restructurat , am cu 100 de CHF mai putin, deci m-a ajutat.

  2. O harababura mai mare cal Bancpost nu am mai intalnit. Nimeni nu stie nimic! In scrisorile de somatie scrie ca ma ajuta nonstop, la telefon imi spun ca sa merg la ghiseu si voi fi ajutata, la ghiseu imi spun ca ei nu au azit de asa ceva…Un dialog al surzilor in defavoarea noastra. Insa timpul trece si ne trece si viata chinuindu-ne cu astfel de probleme. Normal ar fi ca cei pe care i-am votat sa ne reprezinte interesele ar trebui sa sara ca arsi si pentru noi, nu numai pentru ei…

Comments are closed.