Indiferenta, nepasare… – se cheama BANCPOST

Sunt Gabriela Suditu si in anul 2007 m-am mutat in Bucuresti, cu sotul meu, ne-am cumparat un apartament cu 2 camere pe care am dat 90.000 euro. Aveam 70.000 iar diferenta am luat-o in CHF de la Bancpost. Timpul a trecut si rata a ajuns de la 700 lei la 1500 lei, salariile nu erau dintre cele mai mari, am lucrat la teatru, am trecut prin reducerea de 25% a lui Boc, am inceput sa taiem de peste tot cheltuieli.

Toti membrii familiei, eu, sotul si cele doua fiice, suntem pedepsiti pe viata, a devenit un lux sa ne imbracam… strictul necesar, sa platim utilitati, sa mancam sau sa luam cele necesare pentru scoala. Anul trecut sotul meu a murit si eu am ramas somera, de atunci imi tot caut un loc de munca si nu gasesc, am acceptat sa am grija de un bebelus pentru a avea cativa banuti de platit partial rata…

Am mers la Bancpost pentru restructurare si am povestit drama prin care trec. Stiti ce mi-au zis? Ca le pare rau dar nu au cu ce sa ma ajute, ca trebuie sa fac dovada de venit si pe langa ca au bagat o suma pe care nu o recunosc m-au fortat sa spun ca imi dau copiii bani pentru rate altfel nu-mi puteau face restructurarea. Sunt disperata si nimeni nu-mi intinde o mana de ajutor, probabil ca voi sfarsi la fel ca si sotul meu: a facut infarct. Ne suna banca zilnic si chiar si seara, cu amenintari, pentru ca nu vad o cale de iesire din mizeria aceasta la care este complice si statul (guvern, presedintie….). Daca  cineva imi poate oferi un loc de munca, sunt economist, am nevoie sa-mi platesc ratele la banca, sa fac pomenile sotului si sa ma intretin… Va scriu si lacrimi imi curg pe obraz,  in speranta ca cineva ma poate ajuta.

Distribuie articolul in retelele sociale folosind #contrabanci

3 comments

  1. Dumnezeule!Ce drama!As vrea sa te pot ajuta cumva, dar deocamdata dor cu gandurile mele de bine.Trebuie sa se aranjeze lucrurile cumva.Si noi tot la bancpost avem, credit, si pe noi ne-au refuzat cand le-am cerut ajutorul…Doamne ajuta si capul sus!

  2. Macar atita consolare sa ai: Nu esti singura in situatia asta sunt altii in situatii si mai grele, foarte grele. Dumnezeu sa ne ajute. Dar si eu sunt economista si…am o virsta si te inteleg. Incerc sa te ajut cu un job. Trimite CV-ul pe adresa de email: roxy_na@yahoo.com si vorbim. Cu un job trebuie sa incerc sa te ajut. Numai bine si rezista te rog. Nu se merita sa mori din cauza ticalosilor astia. Bafta si astept cv-ul.

  3. La multi ani draga mea!!!!Capul sus fii tare…va veni soarele si pe strada ta…aminteste_ti un lucru bunul Dumnezeu incearca sufletele sensibile dar le da si forza si puterea sa lupte….aminteste_ti ca fac tot ce pot….ajuta-ma sa te ajut(sti tu dimmi di si)

Comments are closed.