Raiffeisen – banca fără milă

De pe reclamatiibanci.ro:

„Am poprire pe contul de salarii la Raiffeisen Bank. Venitul meu actual provine din concediul medical pentru sarcina si lauzie. Am depus cerere la banca insotita de acte doveditoare, la fel a facut si angajatorul. In plus, seful biroului de executare silita a purtat o discutie telefonica cu directorul bancii prin care a confirmat ca acest tip de venit nu face obiectul popririi. Cu toate acestea, in data de 9.11.2015 banca mi-a eliberat doar 2/3 din indemnizatie, spunandu-mi ca face demersuri pentru clarificarea situatiei. Au trecut 11 zile si nimic. Banii mei sunt blocati in cont, eu am un copil de 10 zile si nu ma pot deplasa”.

Așa sună plângerea unei mame care tocmai a născut. Pentru Raiffeisen însă nu contează. „Reușim împreună”… Întrebarea se pune, ce reușim, domnu’ Groningen? Ai venit în România să distrugi vieți?

Distribuie articolul in retelele sociale folosind #contrabanci

2 comments

  1. Cum sa reușești cu aceasta bancă, cand sub umbrela politeții,te subjugă. Cand pentru o solutie astepti si luni intregi de la Bucuresti,pentru ca in sucursalele se plătesc ratele si atât. Sa spuna stimabilul Steven vonG cum se fac restructurări atunci cand tu.plângi sa te ajute. Sa vina vitele alea de la ARB sa vada ce contine o restructurări. Pleci de la o rata de 5,5 si ajungi la 9,5 % dupa 3 restructurări. Cand in 2008 din era de 5,5 minus liber si acum e de 9% cu.libor negativ . RESTRUCTURĂRI= cancer mailing. RAIFFEISEN este una din cele mai lacome banci. Feriți-vă.

  2. Nu va lasati, faceti reclamatii in scris pana se rezolva. Bombardatii cu email-uri si cereri scrise la ghiseu. Mie mi-au luat efectiv alocatia copilului timp de cateva luni, am insistat cu reclamatiile pana mi-au returnat toate sumele inclusiv comisioane. Insistati si comunicati-le ca faceti plangere la DNA(asta ii sperie mai rau decat orice).

Comments are closed.