“Felicitari” Victor Ponta!

Scrisoare deschisa catre Victor Ponta

Felicitari Victor Ponta! Este primul lucru pe care il faci bine de cand esti in functia de prim ministru: acela de a-ti da demisia. Acum nu plagiezi pe nimeni, nu furi ideile altora, te conformezi deciziei ANGAJATORULUI tau, adica poporului roman!
In sfarsit ai inteles ce inseamna Democratie: PUTEREA POPORULUI!

Din pacate, inainte de a face acest lucru bun ai facut un lucru rau: l-ai demis pe Marius Dunca, seful ANPC, singurul care a aratat in ultima vreme ca isi merita salariul pe care a fost angajat, care a incercat sa protejeze consumatorii de produse bancare, asa cum este specificat in fisa postului. Trebuia sa incepi cu Mugur Isarescu… Pe cine a deranjat? Cine ti-a dat voie sa faci acest lucru? Cu cine te-ai consultat? Ai intrebat ANGAJATORUL daca e de acord cu aceasta decizie?

Nu ai auzit ce a spus angajatorul tau? Nicio clipa nu a spus sa il demiti pe seful ANPC, ci pe altii, pe cei ce s-au facut vinovati de neaplicarea legii, de neindeplinirea sarcinilor de serviciu, pentru care sunt platiti gras din banii nostri! Si ai numit pe altul, care ar putea fi aservit intereselor bancherilor?

Inca ne crezi pe toti prosti? Cum de ai inca tupeul de a ne sfida in halul acesta? Ne scuipi intre ochi privindu-ne in ochi de la inaltimea functiei tale!

Interesele voastre primeaza, asta vedem si stim cu totii. Nici nu mai incercati sa o ascundeti de mult timp, de aceea speculati momentele acestea sensibile si va „aranjati apele” chiar asa, pe fata!

De acum sa te plateasca bancherii, la comanda carora este evident pentru toata lumea ca l-ai demis pe Marius Dunca, noi nu mai vrem sa te platim! Angajeaza-te pe statul lor de plata, cu forme legale, lasa romanii sa ia decizii pentru ei si pentru copiii lor, care vor sa traiasca intr-un stat curat si curatat de Mizeriile Voastre.

Fara nici un dram de consideratie,

Dana C.

Distribuie articolul in retelele sociale folosind #contrabanci