Spune STOP camatariei verzi…..

Nu s-a facut o saptamana, de cand am calcat pragul din nou, filialei OTP din judet. Nu mai e ce-a fost candva: angajati cu duiumul, 3-4 consilieri pe credite, 3-4 incasau banutii stransi cu sudoare ai oamenilor, director filiala, contabil sef,  glumite si amuzament prin spatele usilor inchise. Acum, putini la numar, toti sunt incruntati, incrancenati si le e teribil de teama ca ai sa le adresezi cateva intrebari, iar mintea lor blocata de atatea manciuni, n-o sa stie sa faca fata. Bineinteles, ca personalul cu care am semnat eu in 2008 contractul de imprumut, nu mai exista. Sunt altii noi, veniti din esantionul doi, si se simte acut lipsa de profesionalism.

– Buna ziua Dna Director !

– Buna ziua.

– Ce mai spune Dnul Diosi ? S-a mai gandit sa iasa cu acea oferta extrem de mediatizata de la OTP ? Se scurge luna octombrie, iar dumnealui spunea ca nu ne prinde mijlocul acestei lunii.

– Dnul Diosi ne-a chemat acum intr-o sedinta generala la Bucuresti. Termenul de lansare a ofertei, pardon ofertelor, este mijlocul lunii decembrie. Caci, mai nou, se lucreaza intens la 4(patru !!!) oferte care sa vina in intampinarea clientilor.

– Nu ne mai lasam pacaliti Doamna. Suntem multi, suntem puternici, suntem uniti.

Multi suntem adulti remarcabili la locul de munca, multi ne luam in serios rolul de familisti, si multi am riscat accesand un asemena credit. De ce-am facut acest credit? Pentru ca suntem responsabili, familisti, pentru ca ne iubim tara si am crezut ca ne putem face un viitor acasa.

Se castiga procese in tara. Asta-i calea cea mai sigura si din pacate, nu cea mai usoara.

Distribuie articolul in retelele sociale folosind #contrabanci