Scrisoare deschisa presedintelui Klaus Iohannis

Sute de mii de Gânduri către Preşedintele Țării…

Gânduri către Preşedinte…,

Urmărim cu mult interes Decizia dumneavoastră referitor la legea “Dării în plată casei ipotecate/garanțiilor către băncile” mincinoase care ne-au vândut “grăbite” (v. Preda) VISE în loc de CASE! Personal, am plătit din 2008 un credit bazat pe falsuri grosolane, minciuni ascunse de zâmbete înşelătoare, răspunsuri evazive, abuzuri grosolane către Piraeus Bank! Sperăm că veți crede Adevărul de la cetățeni, şi nu de la bănci precum Piraeus, Bancpost, etc. sau BNR care au ascuns în spatele unor vorbe mieroase (v. exprimarea artistică a discursurilor cupletului Rădulescu -Isărescu) adevăruri multora (clienți, justiție, guvern, Parlament, BCE, etc.) din această țară!

Încă mai sperăm că Românii vor putea zâmbi ‘uşurați’ când îşi vor împacheta VISURILE pentru a le OFERI elegant Băncilor înapoi cu CHEI CU TOT! Mai sperăm ca Instituția Bancară va învăța  o Lecție Civic Socială, aşa cum şi Noi am reînvățat cum ajungi să supraviețuieşti în secolul XXI! Refuzul Promulgării acestei legi pe diferite considerente şi întoarcerea acesteia în Parlament în vederea unei Revizuiri, înseamnă pentru Noi, cei sufocați de tentaculele otrăvite ale legilor bancare, o Condamnare pe Viață la plăți înrobitoare extinse pe durată nedeterminată, la uciderea speranței de a mai trăi vreodată Liber într-o țară parteneră UE, NATO, ONU, etc.!  Asteptăm cu sutele de mii, părinți  tineri sau bătrâni, familii de români, Decizia Prezidențială pentru o ţară care să ofere mai multe zâmbete copiilor săi! Nu ucideţi speranțele generațiilor viitoare, aşa cum au făcut-o în continuu băncile asurzite de zgomotul maşinilor de încasat profituri uriaşe din 2006 până în Prezentul Românesc Deluzoriu!

Distribuie articolul in retelele sociale folosind #contrabanci

2 comments

  1. Am si eu un credit in CHF din anul 2007. La momenul contractari creditului 1 CHF avea valoarea in lei de 1.98, va dati seama care esre acum diferenta de curs. Ma chinui din toate puterile sa platesc acest credit. Vinovat de toata aceasta situatie este BNR, mai corest oameni care se afla in fruntea bancii, adica Isarescu cu toata mafia din BNR, care trateaza acesta banca ca pe o proprietate prinata. Ce contam noi “plebea”, noi trebuie doar sa cotizam, vor da ne jupoie de vii. “Unde esti tu Tepes Doamne””

  2. DOMNULE PRESEDINTE ,
    DACA VRETI SA RAMANETI IN SUFETUL ROMANILOR, PROMULGATI LEGEA ELIBERARII DE SCLAVIA BANCILOR!

Comments are closed.