Despre Grupul Clienților cu Credite în CHF

Grupul Clienților cu Credite în CHF vine în ajutorul membrilor înscriși pe Facebook care doresc sa gaseasca solutii privind creditele in franci elvetieni.

În spațiul public au fost înaintate mai multe soluții la criza francului elvețian. Dar majoritatea sunt nefolositoare clienților!

Acest grup susține găsirea unei soluții. Dar ea trebuie să implice asumarea responsabilității de către toate cele 3 părți implicate: BNR, Bănci și Clienți. Iar asumarea vinei trebuie sa fie direct proporțională cu nivelul răspunderii și accesului la informație (calitativă, nu doar cantitativă). De ce sa plătească doar consumatorul lipsa de reacție în fapt a BNR sau creditarea iresponsabila a băncilor? Pentru ca nu are arme să se opună?

Arme exista. Se numesc proteste repetitiveboicotarea activității bancareinițiative legislative pe baza petițiilor semnate de peste 100,000 de oameni s.a.

Ideea centrala este că, NEGOCIEREA INDIVIDUALĂ este o CAPCANĂ. Doar împreună putem avea un cuvânt de spus. Separat, suntem așchii într-o menghină extrem de puternică!

Adresa e-mail grup: grupulclientilorcucrediteinchf@gmail.com

Distribuie articolul in retelele sociale folosind #contrabanci