MAREA PROVOCARE: restabilirea reputatiei bancilor

Din ciclul: gura păcătosului adevăr grăiește…

„A patra provocare este restabilirea reputatiei bancilor. Din punct de vedere al reputatiei, trebuie sa recunoastem ca suntem la un moment de minim. Trebuie sa facem eforturi deosebite pentru a restabili aceasta reputatie si a restabili increderea intre banci si clienti. Nu exista o formula de prosperitate la nivelul unei tari cand conditiile unui sistem bancar mic sau riscant sau cu probleme. Noi avem sansa de a avea in Romania un sistem bancar care nu a solicitat niciodata un leu de la Stat. Bancile au stat bine pe picioarele lor, fiind capitalizat cu banii actionarilor, nu cu cei ai contribuabililor”, potrivit presedintelui ARB si al Alpha Bank, Sergiu Oprescu.

Stimate domn, aceasta este într-adevăr o provocare. Pentru că românii încep să-și dea seama că nu ați jucat cinstit, că i-ați înșelat, că ați permis existența unor contracte cu clauze abuzive etc… Într-adevăr, aveți muuuuuult de lucrat la imagine!

Distribuie articolul in retelele sociale folosind #contrabanci

9 comments

 1. Daca reatabilirea vor s-o fava in continuare prin oferte de conversii mincinoase, cu clauze abuzive, atunci nu vor obtine decat pierdere de incredere.

 2. Restabilirea reputatiei bancilor? Visati, domnilor bancheri. Voi sperati sa mai gasiti altii ca noi? NICIODATA!
  Vom face tot ce ne va sta in putinta sa aratam lumii intregi (cu documente, nu cu vorbe) ca mintiti, furati si mai ales va bateti joc de cei care va platesc salariile, concediile, vilele, intrunirile in tara si in strainatate, sediile……
  Sunteti speriati de noi? Sa fiti in continuare! Ca noi nu ne vom mai lasa calcati in picioare. O sa ne strigam dramele prin care trecem din cauza voastra zilnic, la toata lumea.
  Ne-ati facut lacomi? NU. Voi sunteti lacomi, noi suntem niste oameni normali, care am dorit sa avem un acoperis unde sa ne crestem copiii in liniste, insa voi transformati fiecare secunda din viata noastra si a copiilor nostri in lacrimi. O sa platiti scump, foarte scump pentru toate lacrimile varsate de noi, pentru toate familiile destramate din cauza voastra, pentru toate sinuciderile cauzate de voi.
  Si nu uitati – nu ne mai amenintati. Nu ne mai sperie nimic! Sunteti prea mici in ochii tuturor ca sa reprezentati un pericol. Sa va fie rusine, mizerii de oameni!!!

 3. Acestor mizerii de oameni care isi spun bancheri le spun atat: cat voi trai pe acest paman, in primul rand copiilor mei, nepotilor si tuturor oamenilor pe care ii voi intalni, ii voi sfatui SA NU INTRE NICIODATA IN VREO RELATIE CONTRACTUALA CU BANCA, DE NICI UN FEL.

 4. GRESIT este sa privim prosperitatea unui popor din prisma unui sistem bancar sau a PIB ului. Cand o sa se termine cu capitalismul atunci se va avea in vedere si fericirea poporului. Prosperitatea poporului=fericirea oamenilor. Solutia pentru cresterea increderii este TRANSPARENTA. Cand veti face totul la vedere, contracte pe care orice om sa le inteleaga si sa nu lase loc de interpretari si va veti multumi “doar ‘ cu o dobanda. Deocamdata CAMATARI scrie pe voi, trist este ca sunteti legalizati.

 5. O sa avem grija de reputatia voastra cum ati avut voi grija 7ani de zile sa ne distrugeti sa ne furati sa ne umiliti si sa nu va pese.Cand ne-ati mintit nu v-ati gandit ca aveti o reputatie? Ca o institutie trebuie sa ofere incredere clientului de pe spinarea caruia 10 ani va manca o paine? Rusine sa va fie o sa facem tot posibilul sa va umilim sa va ingropam camatarilor.

 6. Bancile si-au stricat singure reputatia, in ultimii opt ani. Noi am avut toti incredere in banci cand am luat credite, dar aceasta incredere s-a risipit pe parcurs.
  Daca nu fac pasi seriosi in relatia cu clientii actuali, daca continua sa minta, sa insele, sa umileasca si sa abuzeze, bancile nu isi vor spala reputatia.
  In toti anii care vor urma, atata timp cat mai au de platit clientii, si aici vorbim de25 de ani

 7. Eu mă bucur că v-a scăzut încrederea în rândul populației fiindcă pe unii dintre NOI, clienții voştri ne-ați mințit cu sânge rece din momentul în care ați oferit credite într-o valută foarte puternică şi, pe care ne-aţi prezentat-o la un curs pe care ORICINE nu avea CREDIT,şi-ar fi dorit să aibă, de jos ce era acel curs!😠 Apoi v-ați pierdut încrederea în NOI, CLIENȚII VOŞTRI, în special când, criza şi politicul au jucat o horă fără NOI, tăind 25% din salarii, blocând posturi, ‘lăsând la vatră’ populația aptă de muncă!!😈 Şi ca să nu fie o horă stupidă destul, au invitat BĂNCILE să participe intr-un mod drastic împotriva familiilor prin modificări nefaste NOUĂ, celor ce ne-am dorit să ne împlinim VISELE în această viață Terrianã.😈 Din nou ne-ați înşelat încrederea prin faptul că ne-ați adus grave atingeri moralitătii şi atunci când ați afirmat că NOI, clienții voştri, nu ne dorim plata creditelor după ce ne-am facut treaba cu ele., De fapt, NOI NU MAI VREM CLAUZE IMPOSIBLE deci, să nu mai ìnapoiem SURPLUSUL sau ‘SUPRAPLINUL’ manevrelor voastre financir-bancare

 8. Cand nu o sa mai aiba dobanzi nesimtit de mari si calculate dupa cum vor ele, adica bancile, deabia atunci poate mai ia cineva credit.Pana atunci nu recoimand nimanui sa ia credit de la banci in Romania.

Comments are closed.