Serialul de comedie CSALB – episodul 2

CSALB sau Centrul pentru Solutionarea Alternativa a Litigiilor din domeniul bancar este pentru a doua oara,  din cate au ajuns la cunostinta noastra, locul unde nu se solutioneaza nimic:

Către d-ul Lungu Silviu

Astazi, 19.04.2016, am primit de la ING Bank SA refuzul pentru soluționarea, în cadrul Centrului prin proceduri SAL a diferendului pe care-l are cu d-voastră având în vedere că pe rolul Judecătoriei Giurgiu se află dosarul cu nr. 15836/236/2015 prin care instanța a fost investită cu soluționarea litigiului dintre d-voastră și ING Bank SA pe aspectele pe care le-ați prezentat în cererea adresată CSALB și, având în vedere stadiul avansat al dosarului, se dorește soluționarea diferendului prin instanța de judecată.

Având în vedere prevederile art. 2 din Regulile de procedură privind procedura SAL finalizată cu propunerea unei soluții care prevăd că, pentru demararea procedurii, este nevoie de acordul comerciantului, cu părere de rău vă informăm că, nu se poate declanșa procedura SAL.

Cu stimă,

………………..

Asteptam cu maxim interes episodul 3, se pare ca in-actiunea continua.

Distribuie articolul in retelele sociale folosind #contrabanci

2 comments

  1. AM INTELES CA LITIGIUL ESTE IN VALOARE DE 2500 LEI…INCREDIBIL….. MARIREA MARJEI DUPA OUG 50/2010 SI NEMURITORUL COMISION DE ACORDARE

  2. Cu siguranta acest serial va depasi serialul “Tanar si nelinistit”.
    Cred ca o vor gasi si pe Elodia pana se va sfarsi serialul CSALB.

Comments are closed.