Iohannis, presedintele invizibil

16 noiembrie 2014. Un an in care am visat la un presedinte diferit. La un presedinte implicat si dedicat poporului.

V-am votat, crezand intr-o schimbare. In dimineata aceea, am mers la vot cu speranta. Am mers la vot asa cum nu mai mersesem de multa vreme. I-am indemnat pe toti prietenii mei sa voteze cu dvs. Majoritatea asa au facut. Stiu ca atunci  cand am iesit de la vot, o domnisoara, care facea un sondaj despre cine cu cine a votat, ne-a spus ca Ponta e in avantaj. Am iesit de acolo cu inima stransa si rugandu-ma in mod constant la o minune. Si s-a intamplat. Seara, cand s-au numarat voturile finale, plangeam de bucurie. Nu imi venea sa cred ca s-a intamplat ceea ce imi doream! Eram fericita si mandra ca tara mea are un presedinte ca dvs.

Insa valul mi-a cazut de pe ochi (e drept ca port ochelari si poate si de aici mi se trage). Zero activitate in folosul oamenilor. In schimb am vazut doar plimbari. Multe. Foarte multe. Prea multe. Mi se pare ca va e scarba de tara asta. Vi se rupe de ea. Va doare in paispe, cum ar zice omul de rand. Nu reactionati la nimic. Nici la critica, nici la scrisori deschise, la absolut nimic. Mi-e atat de rusine ca v-am acordat votul meu!!!! L-as anula, daca s-ar putea. Dar nu se poate. Prin urmare va scriu acest mesaj.

Sunteti o persoana insensibila, mediocra si total pe langa subiectele tarii.Sunteti indiferent fata de problemele tarii, insa, asa cum mandru afirmati pe pagina de facebook: “urmaresc cu mare atentie…”.Bravos! Ce urmariti domnule Iohannis? De asta sunteti presedintele tarii? Sa urmariti sau sa actionati? Nu trebuie sa-mi raspundeti. Era o intrebare retorica.

Imi amintesc si de comportamentul dvs pur si simplu mitocanesc, asta ca sa nu folosesc alti termeni, din Franta. Stiti dvs partea aceea cand v-ati aruncat paltonul pe masina. Asa se comporta un presedinte? Sau sa inteleg ca pe vremea cand erati in Sibiu primar, exista cineva care va tinea paltonul, in brate, daca va era lene sa-l tineti in mana?

Nu m-a interesat nimic negativ despre dvs. Azi insa vreau sa stiu tot. Niciodata nu schitati nici un gest. Mereu aceeasi fata, mereu aceleasi gesturi. Exact ca un robot. De ce nu primiti oamenii in audienta? Stiti ca noi v-am pus acolo, nu? Nici la intrebarea asta nu trebuie sa raspundeti. Stiu, nu e importanta nici legea darii in plata, nici o alta lege care ar putea ajuta poporul . E mult mai important sa va plimbati dvs in SUA, in Bahamas sau in Honolulu daca vreti…Va recomand sa mergeti pe Luna…Si sa nu mai veniti. Nimeni nu o sa va simta lipsa. Oricum am auzit ca acolo se cumpara terenuri. V-ar prinde bine unul, nu de alta dar am auzit si ca v-ati pierdut o casa. O sa puteti sa va faceti alta acolo. Pe Luna. Si e mult mai important sa o imbracam pe doamna Iohannis in cele mai extravagante haine, fiindca, nu-i asa, in spatele oricarui barbat sta o femeie puternica…Femeie care nu suporta tantarii. Si pentru care motiv s-a hotarat sa taie 42 de copaci de la vila Neptun.

Mi-e sila de un asa presedinte. Sunt ferm convinsa ca alt mandat nu mai prindeti.Va doresc exact ceea ce ati facut pentru poporul acesta. Exact:nimic!

Andreea – debitor abuzat de banca

Distribuie articolul in retelele sociale folosind #contrabanci