Atentie, se pregateste ceva!

mythbusters
Incredibil si incalificabil gestul lui Isarescu Mugurel, seful BNR, care a iesit la rampa cu acuzatii de cea mai joasa speta la adresa conationalilor sai.
Maruntisul pe care l-au aruncat, simbolic, pe treptele BNR-ului concetatenii lui Isarescu Mugurel a avut darul sa il infurie teribil pe acesta din urma. Dupa ce s-a gandit bine, pret de vreo saptamana, Isarescu Mugurel a avut proasta inspiratie sa se arate oripilat de “sumedenia” de banuti. Daca erau bancnote, era altceva, desigur…
Nu a inteles ce simbolizeaza acel maruntis. Nu a inteles ca poate atat le ramane in buzunar la sfarsit de luna debitorilor abuzati de anumite banci, pe care cu atata drag si inversunare le apara! Nu a inteles ca banutii simbolizeaza “ortul popii” dati pentru cei care au ales sinuciderea ca ultima solutie, oameni pe care ar trebui sa ii aiba pe constiinta! Eh, ce cuvant mare: constiinta! Nu a inteles nimic?
Cine iti sunt consilierii, Isarescu Mugurel? Cine te sfatuieste sa faci asemenea afirmatii publice? Noi credem ca ti se pregateste ceva! Atentie la bunii tai sfetnici, se pare ca iti pandesc locul. Si se pare ca nu mai au rabdare sa eliberezi scaunul de bunavoie si nesilit de nimeni, nici sa iti dea banutul, ci te sfatuiesc “de bine” sa pici de sus, de la inaltime, sa nu te mai ridici.
Ei nu o sa te planga. Noi nu o sa te plangem. O sa iti plangi singur de mila.
Pentru ca nu se pare, este evident ca ti se pregateste ceva!

Distribuie articolul in retelele sociale folosind #contrabanci

One comment

  1. Banutii au mai avut o semnificatie…..asa cum s-a vandut IUDA, tradandu-l pe Isus pentru cativa arginti. Da Isarescule, tu ai tradat poporul roman. Tu l-ai ingenunchiat. I-ati argintii Iuda !!!

Comments are closed.