BANCHERII SI CREDITAREA IRESPONSABILA DAUNEAZA GRAV ROMANIEI

Romania este o tara sub teroarea bancilor! Au dezlantuit jihadul contra legii darii in plata, numai pentru a-si putea continua abuzurile asupra cetatenilor romani, abuzuri de neinchipuit in alte tari.

Minciuna si manipularea lor nu are limite, mint si te insala, te fura si te abuzeaza. Au cumparat presa, au folosit banii clientilor pentru a-i putea abuza in continuare, nestingheriti. Nu te mai lasa mintit, este viata ta in joc si a familiei tale!

Desteapta-te romane!

afis3

 

 

Distribuie articolul in retelele sociale folosind #contrabanci

9 comments

 1. Numele meu este Rusu Lucian , sunt din Targoviste, am luat in 2007 un credit de la Bancpost , am platit avans proprietarului 6.000 de euro si diferenta am achitato printr un credit de 41.000 de chf de la cea mai toxica banca numita Bancpost .
  Intre timp m-am despartit de sotie ,in anul 2009 francul a crescut exagerat de mult la fel si dobanda , la momentul acela rata depasea venitul meu asa ca nu am mai putut plati, am platit fix doi ani . Am fost de nenumarate ori la banca pentru a gasi o solutie de rambursare creditului , dar de fiecare data m-am lovit de refuzul si ingamfarea functionarilor din aceasta banca .
  In anul 2015 am fost executat silit , mi-au pus poprire 1/3 din venit , mi-au vandut apartamentul cu 19 000 de euro si mi-au trimis instiintare ca dupa vanzarea apartamentului , mai am de achitat 44.800chf si dobanda penalizatoare curge in continuare pana la lichidarea credituli .
  Sunt disperat , nu voi putea achita acest credit toata viata , imi vor opri banii si din pensie
  Pentru mine si cei care sunt in situatia mea (sunt multi dar nu se mai vorbeste de ei ca nu mai figureaza in baza de date a BNR –ului sau a bancilor , creditele sunt exportate catre firme de recuperari creante din olanda , bulgaria etc ) ..ar fi oxigen sa treaca legea .
  Sa de Dumnezeu sa treaca legea FARA AMENDAMENTELE BNR, am 33 de ani , Bancpost mi-a distrus toata viata si tot viitorul , am ramas fara apartament si o sa platesc toata viata un credit fara a beneficia de ceva .

  Cu stima,
  Rusu Lucian

  1. Te rog posteaza povestea ta pe pagina lui Dacian Ciolos, poate pricepe acest “mare tehnocrat” ca e viata oamenilor in joc si e mai presus de orice!!! Fa acest lucru avand in vedere ca minunatul Guvern tocmai a emis o “parere” cu privire la DIP… si nu e deloc o parere favorabila…

  2. Daca nu va trece legea veti avea oportunitatea cala 33 de ani sa plecati din tara … Mii de oameni au facut-o deja … Urmeaza alte zeci de mii , poate chiar mai mult… Fiul meu este intr-o situatie asemanatoare si se pregateste de plecarea din tara … O sa ramana Dl. Isarescu cu bancherii lui !!! …

 2. Cu aceasta lege sper ca Bancpost(in cazul nostru), și nicio alta banca!!, sa nu își mai permită sa tergiverseze comunicarea. Sa răspundă măcar în 30 de zile. Acum își bat joc de noi prin răspunsuri și la 90 de zile!! Pai dacă eu nu răspund unui client cât mai prompt, adio relație! Si face și publicitate negativa companiei…
  Sper ca romanii care vor sa vândă apartamente, sa nu se vândă… fie ca sunt persoane fizice, fie juridice. E un Dumnezeu sus, care îi va ajuta, va vedea inima lor, nu afacerea…

  1. Sa fim cat mai multi impotriva bancilor,impotriva clauzelor abuzive,au facut ce au vrut cu noi.Am luat credit de la BANCPOST,acuma sunt in instanta pentru clauze abuzive,feriti-va de aceasta banca,camatari cu acte

 3. Cu aceasta lege poate Bancpost. …care mă fura sistematic de 8 ani …se va uita si la starea mea de sănătate .Ma distrus comisioanele și dobânzile. Și în prima secunda după votarea Legi Darii în plata dau casa pentru care am muncit atâta amar …..

 4. Pai si ce asteptati fratilor? Cand a organizat avocatul Piperea miting pentru sustinerea aceste legi au fost sub 100 oameni prezenti in piata….
  Ori va adunati, ori va luati gandul. Deja PSD si PNL se joaca cu “darea in plata” si cand ajunge in politic o asemenea discutie se duce totul dracului. Daca trec alegerile…. putem sa ne luam adio de la ea!

Comments are closed.