Bancpost, cesiune ilegala de credite. Documente

Bancpost a cesionat ILEGAL in Olanda credite de peste 300 de milioane de euro, conform Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului.

Profit.ro: “Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Constanța a sancționat Bancpost pentru ceea ce consideră a fi o ilegalitate comisă în urmă cu mai bine de 10 ani: cesiunea creditelor performante către un SRL din Olanda. Protecția Consumatorilor reclamă mai multe încălcări ale legii, precum transferul unor credite în termen către o societate neautorizată și încasarea necuvenită de dobânzi și comisioane, precum și calculul defectuos al dobânzilor și perceperea ilegală, în unele cazuri, de comisioane penalizatoare calculate la sold. Un funcționar din cadrul CJPC Constanța s-a pus sub protecția legii și acuză Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor de neglijență în serviciu pentru că nu a luat măsuri până acum.”

https://www.profit.ro/stiri/exclusiv-document-cjpc-constanta-sanctionat-bancpost-cesiunea-creditelor-olanda-dispune-restituirea-dobanzilor-platite-consumatori-functionar-avertizeaza-daunele-suferite-consumatori-depasesc-300-18335063

Mai jos este atasata o serie de documente aparute in spatiul public:

Documente cesiune

Distribuie articolul in retelele sociale folosind #contrabanci

One comment

Comments are closed.