Căutăm un PROCUROR ROMÂN capabil să distrugă caracatiță bancară supravegheată de BNR

Da, se caută un ROMÂN cu „cojones” (poate fi și femeie – avem un exemplu bun la DNA) care să nu se teamă de MASONERIE, să nu fie impresionat de cheliile lucioase și costumele scumpe care se coboară din mașini cu geamuri fumurii parcate în Lipscani… Și care să rămână rece când se pronunță numele Isărescu.

Pentru că România are nevoie în aceste zile de un om de fier. Care să înceapă să verifice DE CE mii – zeci de mii de familii de români au ajuns în pragul sărăciei, trăiesc cu teama de a nu-și pierde locuințele și simt cel mai puternic dezgust și o sete neastâmpărată de răzbunare când trec pe lângă o bancă.

Deja nu mai vorbim de tupeu… de „prost gust fenomenal”… de mârșăvie… de… de… de.
Deja se vorbește de GRUPURI INFRACȚIONALE ORGANIZATE TRANSFRONTALIERE!

Nu mai vrem să vedem porci cu tupeu pe la televiziuni, nici cefe groase și lucioase, nici chelii strălucitoare care-și permit să sfideze sute de mii de români. S-a ieșit în stradă și s-a dărâmat un guvern. Din păcate, fără a fi vinovat de tragedia din Colectiv. Însă acum e cazul să fie străpunsă o caracatiță bătrână, care de ani buni – zeci de ani – își bate joc de românul de rând…

Adică, stimabililor, permiteți supraîndatorarea populației în așa hal încât unii împrumutați au ajuns la disperare și și-au luat viața. Alții stau și plâng de ciudă că familiile li s-au despărțit, că le sunt copiii lipsiți de unele bucurii elementare ale copilăriei, ca le-au plecat consoartele în exil, la muncă… Și voi, canalii ce sunteți, rânjiți colții din „Ferrari”, scuipați bale prin studiouri de televiziune când v-ați trezit că ați dat credite de milioane de euro unor persoane fizice care s-ar putea să vă lase cu buza umflată? Când se va umple paharul debitorilor, veți vedea pe dracul!

Cerem Parlamentului să se coalizeze și să facă front comun împotriva acestor șacali care vor să sfâșie familiile românilor. Cerem destituirea întregii conduceri BNR și de urgență Justiția să ia măsuri drastice împotriva fiecărei bănci în ale cărei contracte de împrumut se mai găsește vreo clauză abuzivă.

Șacalilor, v-ați atins de Zamfir, am venit după voi. Din toată România!

Dna Kovesi, pt dvs, de la profit.ro citire:

DNA, îndrumat într-o direcție greșită

Este strigător la cer ca pentru toată creditarea prădătoare de la jumătatea deceniului trecut să-l găsim ca prim vinovat pe deputatul Zamfir, cel mai vizibil dintre cei 155 de inițiatori ai legii. Amenințările cu Direcția Națională Anticorupție venite de la Nicolae CInteză și viceguvernatorul Bogdan Olteanu sunt cu totul deplasate.

Am terminat de verificat bancherii? A fost Zamfir cel care a antrenat creșterea cu două cifre a creditării de acum 8-10 ani? A umflat el balonul imobiliar? A dat el liber unei limite a îndatorării nebunești pentru familiile de români? A dat el credite cu buletinul sau i-a sponsorizat pe insolvenții de azi?

Câtă intransingență la instituția care acum trei ani îi invita să conferențieze sub cupola BNR, între două audieri în “dosarul bancherilor”, pe directorul adjunct de la BRD, Claudiu Cercel, și pe fostul șef al garantării creditului pentru IMM-uri, Aurel Șaramet!

Dacă tot vrea BNR să sesizeze Parchetele, avem altă recomandare. La începutul acestui an, judecătorul Horațius Dumbravă, membru al Consiliului Superior al Magistraturii, spunea că sunt mult prea multe coincidențe în ceea ce privește creditarea în spațiul est-european, astfel încât ar putea fi vorba de “grupuri organizate infracționale transfrontaliere”.

Dacă ne dorim gratii pentru frauda bancaro-imobiliară, atunci să mergem acolo unde a început totul.”

DNA, ȚINTA TA ACUM E BNR-ul!

Deputatul Zamfir a spălat obrazul Parlamentului (pentru că „strada” mai mult sau mai puțin manipulată a cerut și dizolvarea Parlamentului) – a inițiat o lege pe care o salută sute de mii de familii din țara asta, cocoșate de ratele UMFLATE de voi, CĂMĂTARI CU OBRAZUL CA TALPA! Sunt zeci de mii de familii de români care fac eforturi aproape supraomenești pentru a-și plăti ratele ca să nu ajungă executați silit, scoși în stradă și urmăriți, apoi, pe viață. Avem exemplu concret! Familiile s-au rupt, muncind prin străinătate și privându-și copiii de jucării, rechizite, ieșiri în vacanțe… Băncile AU ÎNȘELAT, dle Isărescu ȘI TU AI VĂZUT ȘI AI ȘTIUT ȘI N-AI REACȚIONAT NICI PROMPT ȘI NICI DUR! Legea dării în plată, „prin care banca execută doar bunul cu care a fost garantat creditul, nu ca acum să îi ia omului și casa și mașina și casa părinților și salariul și tot să rămână sclavul băncii pe viață” este colacul nostru de salvare. Pârghia prin care putem forța CĂMĂTARII să accepte să negocieze.

Da, în lume sunt mai mulţi proşti decât oameni. Și nimic nu e mai rău decât prostia agresivă. De prostie cu carul ați dat dovadă, disperaților, când v-ați luptat să manipulați opinia publică cu ideea că „Zamfir a făcut legea nu pentru oamenii necăjiți, ci pentru fra-su. Un lucru extrem de fals, dar care mizează pe faptul că oamenii citesc titlurile și gândesc “E ceva acolo, nu iese fum fără foc”. Nu, nu e ceva acolo și nu e niciun foc, doar o petardă odioasă”. Pentru că dacă e adevărat ce spune Oana Stancu Zamfir (si nu avem motive să credem că nu ar fi adevărat), fra-su lu Zamfir „are un credit la bancă, a achitat jumătate din el, garanțiile sunt de trei ori mai mari decât suma rămasă de achitat, așa că ar fi o prostie uriașă să dea în plată bunul ipotecat ca să stingă creditul”.

Solicităm ca la următoarele alegeri ale consiliului de administrație al BNR, parlamentarii să se coalizeze și să vă dea un șut în cur tuturor ălora de faceți acum pe nemuritorii!

Domnule Zamfir, împrumutații care cunosc cerneala caracatiței din Lipscani, care simt de la sute de kilometri distanță putoarea șacalilor nesătui, vă susțin. Duceți până la capăt proiectul ăsta și venim din urmă și cu altele prin care putem schimba România consumatorului de azi. Până acum și-au bătut joc de noi. Au vândut soarta împrumutaților prin parcări, pentru plasme montate prin sedii de bănci, și-au trimis scrisori unii altora, sunt „întreținuți” și fac pe ei de frica plângerilor penale din partea bancherilor, ne cheamă la povești dar concret nu sunt în stare de mare lucru – o freacă de ani de zile cu procese verbale cu care băncile se șterg undeva… Gata cu România mânjiților, a tupeiștilor, a fricoșilor, a incompetenților și a ăstora care se cred într-un stat polițienesc în care fac ei tot ce vor. România e a noastră nu a intereselor străine, întruchipate pe-aci în hoiturile măgarilor care cheamă Poliția când împrumutații vor sa le plătească (cu vârf și îndesat) ratele mărite abuziv.

Dacă ei vin după dvs., noi venim după ei. A căzut Ponta… Nici Isărescu nu e bătut în cuie!

Da, am credit în valută și urăsc bancherii ipocriți! Și proști… Și vreau să-i transmit unui chelios din breaslă: Prostul cel mai prost e prostul alterat de filosofie.

Io!

Distribuie articolul in retelele sociale folosind #contrabanci

15 comments

 1. pentru procurorul Catani…
  CREDITAREA IN ROMANIA IN ACEASTA VALUTA CHF REPREZINTA TERORISM TRANSFRONTALIER …EXTRAS DINTR-O PLANGERA PENALA IMPOTRIVA OTP Bank..Legea nr. 193/2000
  Art. 1 (3) Se interzice comerciantilor stipularea de clauze abuzive in contractele incheiate cu consumatorii. Art. 3 (2) Clauzele contractuale prevazute in temeiul altor acte normative in vigoare nu sunt supuse dispozitiilor prezentei legi.Art. 16(1) Constituie contraventie, in masura in care fapta nu este savarsita in astfel de conditii incat, potrivit legii penale, sa fie considerata infractiune, incalcarea interdictiei stipulate la art. 1 alin. (3) Inducerea în eroare.
  Clauza din contractul de credit prin care tot riscul valutar este exclusiv in sarcina consumatorului, este abuziva; Deasemenea, clauza prin care dobanda se indexeaza in functie de politica bancii, este de asemenea abuziva, asa cum a fost constatata si de instanta de civil hotararea …..
  Înşelăciunea este reglementată în cuprinsul art. 244 din noul Cod penal, în două variante de comitere a faptei. Prima, cea simplă, constă în inducerea în eroare a unei persoane prin prezentarea ca adevărată a unei fapte mincinoase sau ca mincinoasă a unei fapte adevărate, în scopul de a obţine pentru sine sau pentru altul un folos patrimonial injust şi dacă s-a pricinuit o pagubă, fiind pedepsită cu închisoarea de la şase luni la trei ani. A doua variantă, cea agravată, incriminează folosirea de nume sau calităţi mincinoase ori alte mijloace frauduloase în vederea săvârşirii faptei, limitele pedepsei cu închisoarea fiind de la unu la cinci ani.
  În cuprinsul Codului penal din 1969, înşelăciunea în convenţii avea o reglementare distinctă. Mai exact, prin art. 215 alin. (3) era incriminată inducerea sau menţinerea în eroare a unei persoane cu prilejul încheierii sau executării unui contract, săvârşită în aşa fel încât, fără această eroare, cel înşelat nu ar fi încheiat sau executat contractul în condiţiile stipulate.
  Asadar , in conventia noastra exista probe materiale ale inselciunilor, ne-au inscris ca ne vor plati valuta, desi legea nu permitea, iar la ghiseu au platit lei, fara sa stim ca de fapt am mai semnat si alte acte care ni se vor opune ca probe ca noi am fi cerut ca banca sa ne schimbe ceea ce nu aveau de fapt. Schimbul valutar desigur ca l-au facut dupa buna lor apreciere castigand si din acesta operatiune bani buni si pagubind zeci de mii de consumatori. Emisiunea monetara in mod scriptural sau electronic, se poate face doar cu conditia ca moneda fizica sa existe in posesie emitentului. In rest este fals de monede, indiferent ca e CHF, EURO sau Leu.
  SPALAREA DE BANI
  Desigur ca bancherii stiau ca mai devreme sau mai tarziu, va apare vreuna din situtiile pe baza carora banca are dreptul sa declare creditul scadent. Asa au si facut si vor proceda si cu cei care acum se considera fericiti ca ei au iar sarantocii de excutati silit platesc cu acoperisul de deasupra capului si veniturile viitoare pe vre-o doua vieti. Astfel aplicand prevederile abuzive si infractiunile pe care onor justitia romana nu este capabila sa le depisteze, se ajunge la profituri uriase pentru faptuitori si daune pentru popor. De ce frate popor. pai e simplu, ca mie si multor altora imi pasa si de dumneata chira daca unii nu costentizeaza. Deflatia este de fapt emisinea de moneda fara acoperire ce a duss la atentie – scumpirea artificiala a BNURILOR IMOBILE. Apoi mafia bancara si din BNR, retrage in depozite moneda emisa la limita legii, impund prin guvern, taxe si impozite ca si cresterea inerenta a unor preturi de unde se jongleaza de fapt masa mnetara. Preturile imoblialelor au scazut brusc la jumatate. Acum este de fapt momentul cind incepe MAFIA si executari silite., Ordinul MFP 1752/2005(in vigoare la data contractelor in valuta) privind aprobarea reglementarilor contabile conforme cu directivele europene. text actualixat la 14.01. 2008;art: 152;2. Operatiunile in valuta trebuie inregistrate in momentul recunoasterii initiale in lei in moneda de raportare (leu) aplicandu-se sumei in valuta cursul de schimb dintre moneda de raportare si moneda straina la data efectuarii tranzactiei.art. 173.alin 1. Diferentele de curs valutar care apar cu ocazia decontarii creantelor si datoriilor la cursuri diferite fata de cel al inregistrarii pe paercursul perioadei, sau fatav de cele care au fost raportate in situatiile financiare anterioare, trebuie recunoscute ca venituri si cheltuieli in perioada in care apar.
  Daca inregistrarile contabile ale acestor agenti economici sunt conforme legii contabilitatii si ordinelor MFP, inseamna ca pe seama contului de rezultate se afla inregistrate diferentele pozitive de curs valutar(profitul)
  Hotararea CJUE C-26/2014(OTP Ungaria cauza Kasler) vine in sprijinul consumatorilor cu precizarea ca diferenta de curs valutar nu face parte din pret. Sistemul bancar este copromis iar bancile care au incalcat bunele practici si incredrea clientilor in sistemul bancar trebuie eliminate si supuse la plata, pentru TERORISM TRANSFRONTALIER.
  Institutiile de credit, institutiile financiare si nefinanciare si Fondul de garantare a depozitelor din sistemul bancar, intocmesc si prezinta situatiile financiare (bilant, cont de profit si pierdere, situatia modificarii capitalurilor proprii, situatia fluxurilor de trezorerie si notele explicative), in conformitate cu:
  a) Reglementarile contabile conforme cu Directivele Europene, aplicabile institutiilor de credit, institutiilor financiare nebancare si Fondului de garantare a depozitelor si sistemului bancar, aprobate prin Ordin al Guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei, nr.5/2005 (in vigoare la data contractului meu de credit – 2008) si ulterior 13/2008, aplicabil exercitiului financiar 2009;
  b) Legea contabilitatii 82/1991, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare;
  Planul de conturi pentru societatile bancare si normele metodologice de utilizare a acestuia aprobate prin Ordinul BNR mai sus amintit;
  Institutiile financiare dau totodata, o declarartie de conformitate potrivit careia, situațiile financiare sunt complete, reale și conforme cu legile și reglementările în vigoare și dacă respectă principiile legalității,regularității, legalitatea reprezentand caracteristica unei operațiuni de a respecta toate prevederile legale care îi sunt aplicabile și care sunt în
  vigoare la data efectuării acesteia;
  Aceasta declaratie o denuntam asimilata fraudei, care conform definitiei din Hotararea 130/2010 a Curtii de Conturi a Romaniei, este – orice acțiune sau omisiune intenționată înlegătură cu:
  a) utilizarea sau prezentarea de declarații ori documente false, incorecte sau incomplete, care au ca efect alocarea/dobândirea, respectiv utilizarea incorectă a fondurilor;
  b) necomunicarea unei informații prin încălcarea unei obligații specifice, având același efect la care s-a făcut referire;
  Aspecte de nerespectare a legilor si reglementarilor in vigoare:
  1. Banca acorda credite de consum garanate cu ipoteca sau credite ipotecare, in valuta, fara ca planul de conturi sa prevada acestea; Planul de conturi prevede doar credite (clienti) in lei cu decontare in valuta sau creditarea in devize, care nu se asimileaza creditului de consum ;
  2.Banca efectuaeaza inregistrarile contabile in lei romanesti, in conformitate cu reglementarile contabile si raportare emise de Banca Nationala a Romaniei si Ministerului Finantelor Publice; Declaratia este falsa, incorecta sau incompleta, si motivez aceasta cu faptul ca in documentul in care s-a individualizat creanta bancii in sarcina mea(contractul de credit si ipoteca conventionala), document care sta la bana inregistrarilor contabile, este consemnata suma doar in moneda CHF, fara sa fie mentionat si echivalentul in lei.
  3. Creditele si creantele sunt active financiare nederivate cu plati fixe sau determinabile. Creditele acordate clientelei sunt sunt recunoscute in momentul banii ajung in posesia debitorului. Creantele asupra clientelei sunt prezentate in bilant la nivelul soldului existent, mai putin provizionul specific de risc de credit, determinat ca diferenta intre valoarea contabila si valoarea recuperabila estimata a creditului.
  Banca recunoaste in notele explicative ca principalele riscuri ale sale sunt financiare si operationale rezultand din desfasurarea de activitati bancare atat pe teritoriul Romaniei cat si cu banci partenere starine, printre care riscul valutar, riscul de dobanda, riscul de credit, riscul de lichiditate, riscul operational, mediul de afaceri, etc;
  Banca recunoaste prin aceasta afirmatie ca a constituit provizioane pentru riscul valutar.
  Potrivit Legii contabilitatii si reglemantarilor legale, diferentele de curs valutar se inregistraza pe seama contului de profit si pierdere, in cazul diferentelor negative pe seama piederii iar in cazul diferenelor pozitive pe seama profitului.
  Prin constituirea provizioanelor pe seama riscului valutar, acest risc este dedus de la calculul impozitului pe profit, profesionistul(banca) fiind la adapost de orice depreciere a monedei;
  Cu incalcarea cadrului legal, asa cum am aratat mai sus, banca a impus obligatia de a plati in valuta ratele de credit, eu ca si consumator suportand in totalitate acest risc valutar desi, el figureaza ca o asigurare in caz de pierdere in contabilitatea bancii, deasemenea reflectata in cadrul marjei de dobanda.
  Daca intr-un contract, o parte inregistreaza o pierdere aceasta trebuie sa se regaseasca ca si castig la cealalta parte. In cazul acestor contracte de credit, in speta contractul meu incheiat cu OTP Bank Romania pierderea exclusiva o suportam nou, consumatorii dar este reflectata si in contul de rezultate al bancii pe seama cheltuielilor cu provizionul de risc valutar.
  Pentru ca banca, desi obligata sa inregistreze creanta la valoarea contabila neta (valoarea nominala mai putin provizioanele cu exceptia provizionului risc de credit), iar diferentele de curs de la plata ratelor sa fie inregistrate pe seama rezultatului financiar, aceasta, prin inginerii financiare, decide sa utilizeze ca si instrumente de efectuare a incasarilor in valuta, instrumentele financiare derivate – contracte forward si swap,metoda prin care valoarea creditului creste cu diferenta de curs valutar, denaturand astfel elementul activ nr. 4 din bilantul contabil, risc dedus deja din calculul profitului, incalcad astfel normele, legile si reglementarile in vigoare.
  Aceasta metoda prin care, desi consumatorul (pus in acesta situatie in mod fraudulos, cum dealtfel am aratat in definitia fraudei) suporta diferenta de curs valutar, banca, desi incaseaza aceasta diferenta avand obligatia sa o evidentieze pe baza profitului, se sustrage de la plata impozitului pe profit folosind instrumente financiare care nu sunt reglementate a se utiliza in cazul creditului de consum.
  Art. 43 din legea 82/1991, cu modificarile si completarile ulterioare “efectuarea cu stiinta de inregistrari inexacte, precum si omisiuni cu buna stiinta a inregistrarilor in contabilitate, avand drept consecinta denaturarea veniturilor, cheltuielilor, rezultatelor financiare precum si a elementelor de activ si pasiv ce se reflecta in bilant, constituie infractiune de fals intelectual si se pedepseste conform legii ”

  1. Felicitari! Descrierea infractiunii financiare in situatiile financiare, este foarte corecta. Toti cei care au procese pe rol sau executari silite, le sugerez sa se inspire din acest articol al dvs.

  2. Felicitari! Descrierea infractiunii financiare in situatiile financiare, este foarte corecta. Toti cei care au procese pe rol sau executari silite, le sugerez sa se inspire din acest articol al dvs.

 2. trebuie sa va dezamagesc dar nu poate fi gasit un astfel de PROCUROR cititi va rog:
  reteaua de CORUPTIE BNR – SRI
  articol 1 http://www.puterea.ro/dezvaluiri/caz-halucinant-dezvaluiri-despre-un-sistem-din-umbra-care-controleaza-statul-roman-si-distruge-orice-oponent-113135.html
  aici exista si continuarea acestei anchete articol 2 http://www.puterea.ro/dezvaluiri/povestea-halucinanta-a-lui-nicolae-moldoveanu-continua-jurnalul-omului-care-lupta-impotriva-unui-sistem-ascuns-114460.html
  interviu cu autorul initial al acestui articol dupa ce a fost amenintat de adjunctul SIE generalul Dan Chiriac https://www.youtube.com/watch?v=cUCQa4L8VRM

 3. Romania -IMPOTRIVA- Romaniei…….ne omoram intre noi pentru HOTII BANCARI,care UCID CU SANGE RECE CLIENTII,care au crezut ca bancile sunt CORECTE ,la acordarea creditelor.Dar au avut “mana libera” de la Isarescu si ceilalti corupti/tradatori,de TARA.Nu am vazut “NICI O REACTIE” din partea Av.Poporului in sustinerea Poporului…DREPTURILE OMULUI SUNT INCALCATE …privindu-ne in ochi.Nu mi-ar parea rau daca statul islamic v-ar curata,tradatorilor de tara,vanzatorilor,hoti de vieti si de viitor.

 4. Pentru Isarescu si mafia bancara, imobiliara si financiara le dedic cateva versuri celebre, “Noi vrem pamant” de Cosbuc, atat de actuala si dupa mai bine de 100 de ani!
  “Flamand si goi, far-adapost,
  Mi-ai pus pe umeri cat ai vrut,
  Si m-ai scuipat si m-ai batut
  Si cane eu ti-am fost!
  Ciocoi pribeag, adus de vant,
  De ai cu iadul legamant
  Sa-ti fim toti cani, loveste-n noi!
  Rabdam poveri, rabdam nevoi
  Si ham de cai, si jug de boi;
  Dar vrem pamant![…]
  N-avem puteri si chip de-acum
  Sa mai traim cersind mereu,
  Ca prea ne schingiuiesc cum vreu
  Stapani luati din drum!
  Sa nu dea Dumnezeu cel sfant
  Sa vrem noi sange, nu pamant!
  Cand nu vom mai putea rabda,
  Cand foamea ne va rascula,
  Hristosi sa fiti, nu veti scapa
  Nici in mormant!”

 5. Ciocoi pribeag, adus de vant,
  De ai cu iadul legamant
  Sa-ti fim toti cani, loveste-n noi!
  Rabdam poveri, rabdam nevoi
  Si ham de cai, si jug de boi;
  Dar vrem pamant![…]
  N-avem puteri si chip de-acum
  Sa mai traim cersind mereu,
  Ca prea ne schingiuiesc cum vreu
  Stapani luati din drum!
  Sa nu dea Dumnezeu cel sfant
  Sa vrem noi sange, nu pamant!
  Cand nu vom mai putea rabda,
  Cand foamea ne va rascula,
  Hristosi sa fiti, nu veti scapa
  Nici in mormant!”

 6. insfarsit, S-A TREZIT ROMANIA de care vom putea fi mandri, de-acum jalea ii mananca, acum ori niciodata, pe ei flacai (adica DNA)!!!

 7. Flamand si goi, far-adapost,
  Mi-ai pus pe umeri cat ai vrut,
  Si m-ai scuipat si m-ai batut
  Si cane eu ti-am fost!
  Ciocoi pribeag, adus de vant,
  De ai cu iadul legamant
  Sa-ti fim toti cani, loveste-n noi!
  Rabdam poveri, rabdam nevoi
  Si ham de cai, si jug de boi;
  Dar vrem pamant![…]
  N-avem puteri si chip de-acum
  Sa mai traim cersind mereu,
  Ca prea ne schingiuiesc cum vreu
  Stapani luati din drum!
  Sa nu dea Dumnezeu cel sfant
  Sa vrem noi sange, nu pamant!
  Cand nu vom mai putea rabda,
  Cand foamea ne va rascula,
  Hristosi sa fiti, nu veti scapa
  Nici in mormant!”

 8. Extraordinar articol. Adevarat cap coada. Daca s-ar face verificari adevarate am fi socati. In 25 de ani visteria cred ca este aproape goala.

Comments are closed.