Ce-ar fi sa vorbim macar o data concret, domnule Isarescu?

Zicere de la domnul Isarescu despre iubitele sale banci, in stilul condescendent si duios, de tata care-si cearta copilasii care au mai facut pozne, mici greseli, insa nu ar trebui lasate sa se zbata in mocirla vinovatiei bietele de ele, ca au crescut mari si trebuie iertate, acum sunt prospere si trebuie sa fie si mai prospere, ori asta nu se poate daca unii le tot amintesc de scheletii din dulapuri: “băncile mai au multe de făcut pentru a recâştiga încrederea clienţilor, pentru a creşte eficienţa angajaţilor şi pentru a se apropia de client în înţelesul adânc, nu de compătimire”.

Ce-ar fi sa vorbim CONCRET?

1. bancile sa scoata instant toate clauzele abuzive care inca sunt omniprezente in contractele de credit, mai ales in contractele de credit in franci elvetieni. Sumele incasate abuziv vor fi restituite integral impreuna cu dobanda legala.
2. bancile sa efectueze instant conversia tuturor creditelor in franci elvetieni la cursul de la data acordarii.
3. bancile vor plati despagubiri morale tuturor clientilor a caror viata si sanatate au fost grav afectate de lacomia lor, tuturor celor care au avut clauze abuzive si/sau contracte de credit in CHF. Ce greseli? Aici vorbim de premeditare si inselatorie.
4. bancile se vor ingriji ca familiile celor care s-au sinucis din cauza lacomiei si lipsei lor de scrupule sa nu duca lipsa de nimic pana la sfaristul vietii ultimului urmas. Toate datoriile vor fi sterse instantaneu.
5. bancile isi vor reduce drastic numarul si vor redeveni romanesti.
6. bancile isi vor micsora dobanzile si le vor alinia la cele ale statelor din vestul Europei ca aici s-au invatat cu jaful.
7. bancile ramase vor invata sa faca afaceri corecte si nu sa traiasca spoliind clientii, furandu-i, imprumutand statul si in acelasi timp profitand la maximum de acesta prin programul Prima Casa.
8. Toata echipa de conducere a BNR sa fie schimbata de indata.
9. Mugur Isarescu sa-si dea demisia instant.

Nu neaparat in aceasta ordine. Pana atunci ne-am saturat pana in gat de basme si duioase indemnuri la conciliere si negociere si educatie financiara etc etc.

http://www.bankingnews.ro/mugur-isarescu-banci-clienti.html

 

Distribuie articolul in retelele sociale folosind #contrabanci

2 comments

  1. Adevărat !!! Dar ce facem cu corupții astia de parlamentari ca nu le mai ajung banii ardeiar aragazul si cuptorul ,ca astia ne vând ca nație in loc sa facă ceea ce au fost aleși adică sa apere romanii împotriva străinilor !

  2. Nu-i posibil asa ceva pana cand nu va pica dictatura financiar- bancara, nu se poate asa ceva pana cand intaiul sustinator al faradelegilor financiar- bancare nu va parasi BNR-ul voit sau sub imperiul necesitatii, nu se poate asa ceva pana cand infractorii legali nu-si vor lua ghearele de pe justitie, nu se poate asa ceva pana cand potentialii aplicanti de credite vor refuza categoric orice colaborare cu bancile in conditiile actualei legislatii in domeniul executarilor silite, conform careia esti luat ca din oala si executat silit inainte de a fi verificata corectitudinea creditorului si legalitatea actiunilor pe care le intreprinde.

Comments are closed.