Bancherul.ro confirmă: MAREA PROBLEMĂ A OFERTEI BANCPOST

Așa cum îi avertizam pe împrumutații în CHF la Bancpost, oferta de conversie a băncii DOAR PARE avantajoasă. În realitate, CREȘTE SUBSTANȚIAL DATORIA CLIENȚILOR.
Bancherul.ro confirmă acest lucru:

„Bancpost, una dintre bancile cu cele mai multe credite in CHF, a anuntat o oferta de conversie a creditelor din franci elvetieni (CHF) in lei, cu o reducere de 30% a ratelor lunare, dar numai timp de trei ani. Problema este ca in urma conversiei creditului din CHF in lei, datoriile clientilor cresc substantial, din cauza dublarii valorii francului elvetian in raport cu leul incepand cu 2008. Banca nu a anuntat pana acum cati clienti au acceptat aceasta oferta”.

Așa cum am făcut de la înființare și până acum, noi, echipa de editori la CONTRABANCI.COM, vom continua să avertizăm împrumutații în ceea ce privește de ofertele înșelătoare ale băncilor care au CREDITAT IRESPONSABIL în franci elvețieni. De asemenea, declarăm război deschis tuturor băncilor care nu își respectă clienții, supraîndatorându-i în baza unor clauze abuzive.

Distribuie articolul in retelele sociale folosind #contrabanci

5 comments

  1. As vrea sa cunoasteti si oferta Raiffeisen care dupa ce observa ca nu platesti 2 luni vin cu o “super oferta” pe 6 ani in care platesti numai dobanda dupa care daca platesti la timp si numai daca faci treaba asta si esti baiat cuminte beneficiezi de un discount de 15 %. Sa va explic mai bine ca poate suna interesant dar nu este deloc. Dupa 6 ani in care platesc numai dobanda de aproximativ 80000lei vine banca si imi face un discount de 15% adica in cazul meu 40000 lei. Super oferta nu! Pe langa faptul ca mi se face conversia la cursul zilei acum dar discountul peste 6 ani. Multumesc Raiffeisen. Chiar aseara mau sunat. De la un timp sunt foarte agresivi.

  2. Buna ziua. Sunt un client al bancii bancpost. Am credit in chf si azi platesc echivalentul in lei o rata de 1782 lei. Sunt in situatia de a semna cu ei pentru ca oferta lor este de 1115 lei primii 3ani si 1531 urmatorii ani. Voi ce ziceti? Se transforma creditul in lei scap si de curs.

    1. Cine garanteaza ca va fi de 1531 de lei pentru urmatorii ani? Scapi de curs dar platesti acum toata suma convertita la cursul actual. Iti convine? Calculeaza cati bani vei rambursa in total la finalul perioadei si ia in calcul si modificarile de dobanda / marja de pe parcurs.

    2. E cel mai mare TUN pe care Bancpost il da acum debitorilor. E ca atunci cand unii au cerut ajutor bancii, le-a lasat un an de zile o rata mai mica, apoi i-a rupt efectiv cu o marja mai mare cu 3-4 pp. Este o escrocherie si o bataie de joc la adresa clientilor. Daca vrei sa te faci si mai sclav decat esti, semneaza! Daca vrei sa le rupi dintii, amana plata unei rate si i-ati un avocat si tranteste-i in instanta.

Comments are closed.