Cine seamănă vânt culege furtună, dle Bogza!

Ne-am săturat de toate aceste mesaje pe care le aruncați în media; sigur că vă recunoasteți imensa greșeală făcută în privința creditării în franci elvețieni, doar că nu v-ați așteptat la asemenea impact… nici noi nu ne așteptam să ne strângem în număr atât de mare și să ajungem să fim atât de bine informați – asta ne dă forța să mergem mai departe.

Nu cred că se așteaptă cineva să vă recunoașteți public greșeala, dar cu toții așteptăm să încetați să ne mai tratați ca pe niște proști…

Pentru noi nu este nicio amenințare faptul că investitorii bancari ar putea să se retragă, au raportat profit imens pe primul semestru, pot pleca satisfăcuți… Nu vom mai permite ca deciziile ce vor fi luate în urma discuțiilor din parlament și mediul legislativ să le fie favorabile doar acestor „profitabili” investitori… Liniștiți-vă, nu pleacă toți investitorii, unii chiar ajută economia României… Alții ne-au mințit, înșelat și furat… Și asta pentru că le-a fost permis!

PE LÂNGĂ ALȚI BANCHERI, INCLUSIV DVS VĂ FACEȚI VINOVAT DE TRAGEDIILE UNOR DEBITORI. AJUNGE!

Cât de inconștienți să fiți cu toții ca să vă faceți că nu vedeți „ingineria” din spatele creditării în CHF? Este ceea ce ați creat, ați pus la cale o creditare fără acoperire…
Asta este discuția pe care s-o purtați cu deponenții, nu să dați vina pe noi, debitorii.

NU DAȚI VINA PE NOI, ÎMPRUMUTAȚII, PENTRU SITUAȚIA DEPONENȚILOR DIN MOMENT CE PE VOI NU VĂ INTERESEAZĂ NICI DEPOZITELE LOR, NICI CREDITELE NOASTRE! VOI AȚI FĂCUT CA TOATE ACESTEA SĂ SE ÎNTÂMPLE. SĂ DAȚI SOCOTEALĂ PENTRU ASTA!

Nu vă convine legea cu „darea în plată” a locuinței? Dar nouă ne convine să ne sune „hingherii” instruiți să ne intimideze cu faptul că ne iau casa dacă nu achitam ratele?

Lăsați avertismentele la adresa politicienilor, pentru că în loc să mergem la vot vom ieși în stradă. Vă garantăm noi, „ăștia” despre care ziceți că suntem puțini, că vom deveni din ce în ce mai mulți pentru că ne-am săturat… Vom face ca mesajele noastre să ajungă peste tot, să afle tot poporul de ce ați fost în stare, atunci când ați încheiat contracte de „parteneriat” între voi „profesioniștii” – care n-ați fost în stare să prezentați clienților care v-au solicitat, niciun fel de studiu de impact – și clienții de bună credință.

VOI AȚI VULNERABILIZAT INDUSTRIA BANCARĂ!!! VOI AȚI DISTRUS ESENȚA BANCARĂ ȘI ÎNCREDEREA POPULAȚIEI ÎN BĂNCI.

Acum vreo 5 ani „amenintați” clienții că pe viitor nu vor mai beneficia de restructurare… dacă își vor căuta dreptatea la tribunal.
Clienții nu fac publicitate negativă, ci SPUN ADEVĂRUL pe care l-au trăit pe pielea lor după semnarea contractului cu banca.

În calitatea dvs de viceguvernator al BNR, responsabil cu supravegherea, puteți să ne spuneți cum de s-a renunţat la controlul de conformitate care presupunea examinarea modului în care băncile respectau prevederile legale şi normative în procesul creditării și de ce s-a internalizat funcţia de conformitate la nivelul fiecărei bănci?

Mai bine ați fi preocupați de competența cu care ați fost investiți de către UE, aceea de a pune în aplicare planurile de rezoluție ale băncilor care sunt intrate în dificultate, astfel încât să se păstreze cele mai importante funcții ale acestora și să se evite situația în care CONTRIBUABILII vor trebui să salveze băncile respective… să nu ne vedem nevoiți, tot noi, să aducem la cunoștinta CE.

Să nu ne spuneți nouă, CONTRIBUABILILOR, că și penalitățile impuse de UE le platim tot noi – http://www.bankingnews.ro/banci-salvate-din-depozite.html

Dănescu, ARB: “Legislaţia noastră merge în direcţia slăbirii disciplinei financiare”
Dnul Dănescu, își manifesta îngrijorarea cu privire la disciplina financiara… nu cumva se referă la vânzarea creanțelor sub 10% din valoarea lor și transferul acestora dintr-un buzunar în… SPV-urile din străinatate? Cine se face vinovat de indisciplină financiară?

S-avem pardon, credem că toate mesajele din media, pe care vi le dați, sunt pt voi.

Mesajul nostru însă, pt voi și pentru cei ca noi, dar mai ales pt cei CARE NU VOR SĂ AJUNGĂ CA NOI este următorul:

Cum se poate stimula economia prin stimularea îndatorării?!

Michelle H.

Distribuie articolul in retelele sociale folosind #contrabanci