Viata de dator la Bancpost in CHF

In 2007 am luat de la Bancpost 18000 CHF (330 milioane lei)pentru a-mi rezolva situatia in care ma aflam avand sotul grav bolnav si am vrut sa il salvez dar nu s-a mai putut. Eu sunt bugetara si lucrez in Asistenta Sociala si Guvernul Boc a redus la data respectiva salariile cu 40% la toti bugetarii. Nu am mai putut sa imi achit rata la banca. Am mers la banca si am dus dovada de salariu,  cerand sa imi schimbe moneda si nici nu am fost bagata in seama, spunandu-mi ca nu au ce sa imi faca.  Trebuie sa platesc rata pe principiul ca “asa cum am stiut sa iau ,asa sa ii dau inapoi”. De atunci a inceput cosmarul vietii mele.  Am luat si al doilea serviciu dupa orele de program dar tot nu reuseam sa duc toti banii de rata la banca si plateam cat aveam. Nu am avut intelegere din partea bancii sub nici o forma. M-am chinuit asa cum am putut eu,  neavand parinti sa ma ajute, fiind numai eu cu fiul meu, amandoi bugetari la stat. Atunci am facut suspendare de contract si am luat drumul occidentului sa pot sa duc bani la banca. Si chiar daca lucrez la momentul acesta pe alte meleaguri tot nu duc bani la timp la banca deoarece firma cu care colaborez nu trimite bani la data care am eu scadenta la banca, ci totdeauna ii duce fiului meu mai tarziu cu 2 saptamani. Am facut diverse solicitari unde am crezut eu de cuviinta ca pot primi sprijin, chiar si unor deputati. In prezent am dosarul in instanta depus de cei de la ANPC care au constatat ca mi-au fost calculate diverse comisioane abuzive. Sper sa se trezeasca cei ce sunt in masura sa faca ceva pentru cei ce sunt in situatia mea. Sunt  mult mai multe de spus despre cum sunt hartuita de banca fiindca nu duc bani la timp,  banca ce m-a adus la disperare de nu am somn si nici puterea sa mai muncesc simtind ca ma prapadesc si nu mai achit banca. Nu cred ca este normal ca pentru 330 milioane sa platesc 1 miliard si ceva. Nu doresc nimanui sa treaca prin ce trec eu acum sa muncesc numai pentru banca si nu sfatuiesc pe nimeni sa mai faca credit la banca BANCPOST, Sunt niste hoti si continua sa faca diverse oferte in favoarea lor, nu a celor care sunt deja datori la ei cu credite in CHF.

 

Distribuie articolul in retelele sociale folosind #contrabanci

2 comments

  1. In 2007 am mers la banca am vrut sa facem un imprumut.Dar din nefericire am primit raspuns, nu va incadrati decit in chf.Am intrebat dar sigur nu va creste ? Nu domnilor e cea mai slaba moneda. Am scos suma de 16700 Chf defapt 295 milioane lei pt ca franci nici nu avea banca ,dupa citeva luni a tot crescut am ajuns sa platim de trei ori mai mare rata ,Nui posibil ne da banca 295 milioane si inapoi le dam 1 miliard sase sute si ceva .In ce tara traim ?Of of dupa ce muncim din greu eu si sotul mai suntem si bolnavi eu din trei in trei luni trebue sa merg la spital .sotul si el are probleme cu sanatatea mai avem de intretinut 2 copilasi, defapt ii chinuim din cauza camatarilor nu putem sa le oferim nimic,pentru ca… tot salariu merge la banca! Cum doamne sa mai traim? Am cautat in afara serviciului mai ingrijeam o batrinica , acum chiar nu mai pot ,am o boala care ma pune la pamint sunt leguma ,

  2. Viata de datori la Bancpost. Avem o viata chinuita muncim pt banci.Dece nu se face dreptate in tara noastra ? Ne da banca un imprumut si plarim de 6 ori mai mult .E posibil asa ceva? Noi traim muncim numai pentru stat?

Comments are closed.