Și OTP oferă conversia creditelor din CHF cu discount la sold

OTP Bank începe de azi să cheme cei 10.500 de clienți cu credite ipotecare în sucursale pentru a le prezenta oferta de conversie cu discount la sold a creditelor în franci elvețieni.

Vezi detalii pe profit.ro

Programul lansat miercuri de OTP are la baza o solutie pe termen lung, care presupune reducerea datoriei actuale a fiecarui client si conversia sumei ramase in lei sau euro.

Vezi detalii pe hotnews.ro

Programul de conversie a creditelor acordate în franci elveţieni oferit de OTP Bank va fi disponibil pentru următoarele trei luni. În această perioadă, clienţii vor fi invitaţi treptat în unităţile teritoriale ale băncii printr-o scrisoare, pentru a discuta despre tranzacţie şi a afla informaţiile necesare.

Vezi detalii pe mediafax.ro

Conversia se va face la cursul BNR, iar dobânzile vor fi ROBOR la 3 luni plus 3,5 puncte procentuale la creditele ipotecare, respectiv ROBOR la 3 luni plus 4 puncte la creditele de consum cu ipotecă.

Vezi detalii pe ECONOMICA.net

OTP Bank lanseaza astazi o oferta de conversie a creditelor din CHF in lei sau euro cu un discount mediu de 22%, asemanator cu oferta BT-Volksbank

Vezi detalii pe bancherul.ro

Cu cât scad ratele clienților OTP Bank după conversie. Câteva exemple.

Vezi pe profit.ro

Distribuie articolul in retelele sociale folosind #contrabanci