Piraeus Bank Romania ofera clientilor sai reducerea dobanzilor la creditele cu garantie imobiliara acordate in euro si franci elvetieni

Bucuresti, 5 octombrie 2015 – Piraeus Bank Romania propune clientilor sai care au in derulare credite cu garantie imobiliara posibilitatea reducerii ratelor lunare, prin crearea unei oferte speciale cu un cost sub media actuala a pietei.

Oferta se adreseaza clientilor bun platnici care au contractat de la Piraeus Bank Romania in perioada 2007-2008 credite imobiliare/ipotecare/nevoi personale cu garantie reala imobiliara, in euro sau franci elvetieni, cu dobanda variabila.

Astfel, acesti clienti pot beneficia simplu si rapid de noua oferta, care presupune o dobanda variabila cu marja fixa pe toata durata creditului de 4.4%, la care se adauga indicele de referinta aferent monedei creditului, revizuibil la 3 luni. Nu vor exista comisioane/taxe initiale sau periodice legate de credit pentru aceasta noua oferta. De asemenea, Piraeus Bank Romania va suporta costurile notariale si orice alte costuri legate de inregistrarea garantiilor.

“Aceasta oferta continua seria actiunilor prin care intelegem sa ii sprijinim pe clientii cei mai afectati de conditiile evolutiei nefavorabile a cursurilor de schimb. Prin propunerea pe care o lansam, ratele clientilor se vor reduce in medie cu 13%, putand ajunge, in functie de conditiile specifice fiecarui credit, pana la 35%. Dorim sa consolidam pe termen lung un real parteneriat cu clientii nostri”, a declarat Catalin Parvu, CEO.

Clientii care se incadreaza in categoriile descrise mai sus sunt asteptati in unitatile teritoriale ale bancii incepand cu data de 12.10.2015, pe o perioada de 6 luni, pentru a putea obtine toate informatiile necesare si pentru a semna noile contracte.

De asemenea, pentru detalii privind oferta aplicabila, clientii pot suna la numerele 0800.801.802 si 021.303.69.69, apelabile la orice ora si din orice retea.

Sursa: piraeusbank.ro

Distribuie articolul in retelele sociale folosind #contrabanci

18 comments

 1. o mare teapa si aceasta oferta!!!!! Un sms eliminarea tuturor clauzelor abusive nu primeam. LIPSA TOTALA DE INCREDERE SI SIGURANTA IN BANCI!!!!! Nu voi mai sfatui pe nimeni sa ia imprumuturi sau sa aiba carduri la banci.Mai bine cu chirie decat credite pentru locuinte ca doar nu mi-am facut credit sa plec in Dubai. Rusine sa va fie!!!

 2. Creditul nou oferit este de fapt refinantare. Spuneti-mi si mie cum poti refinanta un credit cu ipoteca pe un apartament al altcuiva care nu vrea sa mai semneze nici in ruptul capului?? Daca dobanda a “scazut” la 4,4% de ce nu primim o notificare la fel ca in 2010 prin care Piraeus ne anunta ca ni s-a scazut dobanda cu 2% sau mai mult??? e clar dorinta Bancilor de a ne supune unor alte clauze abuzive, de data asta cu semnatura noastra….. nu ne-am interesat de oferta inca!!

  1. Da este f adevarat eu am cerut o simulare a ofertei care era defapt o refinantare a creditului ,pe aceasi perioada ramasa de plata ,în aceeasi valută(chf),cu acelasi sold ,doar ca dobânda scadea de la 6.2 la 4.4 iar rata de 400 franci scadea cu 18 chf si cu siguranta alte noi clauze abuzive

 3. Despre oferta Piraeus…, oricum este o mare teapa…, am fost chemat la banca si am citit draftul noului contract…, o mare teapa daca semnam, au luat toate masurile ca oamenii sa nu mai poata face nimic… daca francul creste, eu nu am semnat nimic si am demarat procedurile sa-i dau in judecata.

 4. Despre oferta Piraeus…, oricum este o mare teapa…, am fost chemat la banca si am citit draftul noului contract…, o mare teapa daca semnam, au luat toate masurile ca oamenii sa nu mai poata face nimic… daca francul creste..,etc, eu nu am semnat nimic si am demarat procedurile sa-i dau in judecata.

 5. Prin această ofertă se incearca stigerea litigiilor actuale sau viitoare precum si evitarea platiti retroactive a eventualelor sume.Oricum marja e mare .Si eu am la Raiffeisen 7.7%.camatarie curată. AUZI NEA ISARESCU?

 6. mare teapa. Mai bine ne vedem de treaba si asteptam conversia sau legea darii in plata cu efect liberatoriu.
  Astia o sa isi vada intotdeauna interesul. Plus ca se semneaza un alt contract care stipuleaza mai mult ca sigur imposibilitatea de ai actiona in instanta pe viitor

 7. Da, este o mare teapa!
  Azi am vorbit cu un ofiter de credit din Piraeus, sucursala dr Felix. Mi- a confirmat ca este vorba de un contract nou de credit , inca o data unilateral, nu se poate discuta nicio clauza , adica inca o data un contract abuziv! Adica accepti contractul cum e sau nu semnezi. Culmea este ca chiar ofiterul de credit a confirmat ca este abuziv dar asta este procedura bancii!

 8. Oferta aceasta este o mare teapa pentru clientii prostiti si pana acum de acesti hoti . Mie , daca marja contractuala este de 4,9% mi-au oferit o reducere de 433 la 428 chf 🙂 . Am ras si mi-am vazut pe mai departe de treaba mea . Grija mare toti cei care aveti o marja mai mare , sansele de a o recupera in instanta este de 99% , deci analizati bine aceasta asa zisa oferta .

 9. O alta mare teapa marca Piraeus Bank, aceaiasi camatari autorizati de BNR care nu stiu decat sa gaseasca noi modalitati de inselare! a actualilor si viitorilor client ai bancilor; tuturor pe care ii aude ca vor sa ia credit de la orice banca, le expun situatia mea reala in cateva cuvinte si ii intreb? Ti se pare correct sa iei un credit si pana la returnarea lui completa sa platesti de aproape 3 ori suma imprumutata? Ti se pare o afacere corecta pentru tine? Cat oi trai, voi sfatui pe toata lumea sa se fereasca de banci ca de DRACUL…

 10. Am înțeles ca aceasta măsura se aplica doar celor buni platnici dar cei care au luat credit de la voi si nu mai sunt buni platnici din cauza cui au ajuns așa nu tot din cauza voastră oricum este o măsura de doi bani va cam stringe usa si veniți cu tot felul de găinării dar nu mai aveți mult si o sa plătiți pentru tot răul pe care ni l-ați făcut ne-ați umilit de prima data de cand am călcat in banca convingându-ne sa luam credit in chf ca sa va puteți încasa comisioane grase sub forma de bonusuri si excursii primite prin faptul ca ați fraierit lumea cu creditele voastre sa știți ca eu de câte ori merg in biserica va blestem si pe voi si pe copiii voștri pentru ca si voi aveți familii o sa va vina vreme si vouă nenorociților pentru ca ne-ați furat zâmbetul.

 11. O mare TZEAPA.
  Am luat creditul in 2007 cu 4,2%+LIBOR 3M la CHF.
  In 2009 mi-au crescut dobanda bancii de la 4,2 la 6,2%.
  Prin 2013 am inceput lupta impotriva Piraeus prin ANPC, o gasca de personaje care merg la ghici. Unele banci le stiu de frica, altele le dau cu flit. Evident, pregatirea ANPC-istilor este discutabila, tocmai de aici o multime de esecuri.
  Eh, dupa 3 luni am reusit sa reduc dobanda inapoi la 4,2%, dar n-am vazut diferenta inapoi.
  Normal ca dupa explozia CHF i-am dat in judecata, ba am cerut pentru renuntarea la proces, o solutie rezonabila de suportare a ratelor. Aiurea, nici nu mi-au raspuns la solicitare.
  Sa accept dobanda de 4,4 cand am 4,2????

 12. Cand dobânda o am 4.2%, cum vor ei sa o micsoreze la 4.4%. Sunt incredibili ăștia de pireus. Bătaie de joc la adresa clienților .

 13. Buna ziua,

  Va rog sa ma ajutati sa inteleg ” oferta” pe care o are Piraeus pentru clientii sai cu credite in CHF.
  In contractul actual marja bancii este de 4,3 iar oferta este de 4,4.
  Diferenta este ca marja din contractul meu a crescut la 6,6 faca ca banca macar sa ma anunte.

  Intrebarea mea este: daca Piraeus vrea sa ajute clientii, de ce nu scade marja la 4,3 asa cum este in contract, in aceeasi baza in care a crescut marja la 6,6, adica fara macar sa ma anunte?

  Eu si toti clientii Piraeus, suntem foarte dezamagiti de modul in care banca incearca sa ne pacaleasca!!!

 14. Scade FIX cu ce s-a marit in 2010(abuziv)….ar trebui scazuta printr-o notificare,NU refacerea unui nou contract…

Comments are closed.