Banii nu exista

In 2012 la convingerea unui prieten sa ma inscriu si eu in Lyoness am fost la Raiffeisen bank sa cer un imprumut, in conditiile in care banca milenium imi oferea la vremea aceea doar 1000 lei raportat la un salariu de 1200 lei in mana si 1600 pe cartea de munca.

Banca Raiffeisen mi-a oferit fara prea multe intrebari pana la 17000 de lei, fara sa ia in calcul riscul de a ramane fara serviciu. Dupa doi ani de plata am ramas fara venituri si am incetat si plata creditului.

Vreau sa spun ca nu trebuie sa te temi de banca pentru ca, poate nu stiati, dar banii nu exista in realitate si totul se intampla numai in capul nostru pentru ca suntem manipulati prin frica la fel cum au incercat si cu mine cu terminarea psihica prin zeci de apeluri, amenintari dar niciodata dispusi sa ma asculte, sa ma inteleaga si sa ma ajute si nu sa ma termine cu sanatatea.

Trebuie sa stiti ca acele persoane care va suna sunt niste oameni obisnuiti, educati special la locul de munca prin traininguri speciale in vederea deprinderii tupeului, obrazniciei si care sa infricoseze clientul de la capatul celalalt al firului facandu-l pe acesta, in cele din urma, sa plateasca fara sa pese nimanui daca isi vinde telefonul sau renunta la a-si hrani copilul pentru ca in fond la urma urmei doar banii conteaza.

Nu iti abandona visele si fericirea de frica pentru ca plata unui credit o poti face oricand si nu obligat la ordin chiar daca ai semnat un contract pentru ca prin firea umana suntem nascuti sa gresim, sa nu ne dam seama iar masonii in mod normal ar fi obligati si ar fi de datoria lor sa il informeze pe client.

Consider ca un client nu are nici o vina daca nu mai poate da banii inapoi pentru ca revine bancii obligatia de a-si asigura banii pe care ii instraineaza considerand ca de nevoie esti in stare sa accepti orice, iar daca cineva profita de slabiciunea ta se cheama inselatorie. Deci, daca banca imi da bani fara sa analizeze daca exista pericolul sa nu mai pot da banii inapoi, ba mai mult in loc sa ma informeze de la inceput in ce ma bag si ce as putea pati asteapta sa ma duc la fund ca apoi sa ma maltrateze psihic, o numesc inselatorie si este condamnabil.

Nu te speria si nu plange sa faci infarct ca o voce in telefon iti da termene pentru ca nu vine apocalipsa si nici in iad nu mergi ca atunci cand vine ziua tu nu ai banii, ci spune cu tupeu ca vrei sa dai banii, dar nu ii ai si vei reveni cand ai sa ii ai, pentru ca nu este normal sa nu intelegi mai ales cand tu esti un colos ce ai asigurari pe bani iar acel om un muritor de rand ce depinde de ajutor.

Statele Unite ale Americii nu au acoperire pe banii pe care ii tiparesc fara numar si au nevoie de acorduri pentru emiterea unei noi serii, de aici si inflatia pe care o au iar datoria unei puteri mondiale daca ar fi impartita pe cap de locuitor ar fi de 300 miliarde de dolari pe cap de american, o datorie pe care SUA o are de 300 de ani si nu o va plati niciodata si nu mai vine nimeni sa traga guvernul la raspundere. De ce? Pentru ca este guvern?

Distribuie articolul in retelele sociale folosind #contrabanci