Bancherilor li s-a făcut poftă de copii și de bătrâni? Cât de decăzută e breasla asta?

Conform B1.ro, Curtea de Conturi susține că băncile de locuințe au irosit mare parte din cele peste 766 de milioane de lei primite din partea statului, informează Digi24.ro. Potrivit sursei citate, BCR şi Raiffeisen ar fi încheiat contracte inclusiv cu bebeluşi şi persoane foarte în vârstă ca să participe la program, doar ca să primească sume mai mari de la buget.

Citește mai mult pe B1.ro

Distribuie articolul in retelele sociale folosind #contrabanci

3 comments

 1. Cu artificiu asta au incercat sa ma convinga si pe mine cei de la bcr sa intru in programul de economisire si imi propuneau exact ce au descoperit cei de la Curtea de Conturi, ca pot sa deschid cont si pe numele copilului care nu avea nici un an sau pe numele parintilor si ca le pot cesiona in favoarea mea. Ei practica artificiile astea de mult dar cum e la noi se descopera dupa ce toata lumea stie

 2. articolul e varza sincer si la fel si primul comentariu, desi sunt ok cu 99% din ce scrie aici
  am copil am facut cate un contract pt toti membrii familiei pt a avea un randament de 7-8% anual in timp garantat 100% de stat ca si depozitele unde obtii maxim 2%

  deci care e treaba anti-clienti?

  in fine…suntem idioti si ne dam cu stangul in dreptul si aici???

 3. Pe parintii mei i-au păcălit, de au ținut bani blocați 5 ani si nici nu le-au sugerat sa facă transfer de cont pentru a nu plăti comision de retrage pe toată suma. Urat sa nu prezinți soluții, ci sa faci si soluții ok si sa le ții ascunse, prezentandu-le doar pe cele favorabile băncii. Ce etică de afaceri aveți, BCR?

  Pensionarii mai pot fi păcăliți… Până vor afla toți de practicile voastre. Din economiile lor hrăniți înșelăciunea. E nedrept si dezgustător. Si ei v-o spune curand STOP!

Comments are closed.