Isărescu vs. Dumitru. Ce zice guvernatorul despre evoluția francului elvețian

Francul elveţian a avut un comportament „nărăvaş” și faţă de euro, nu doar în raport cu leul, iar dacă România ar fi fost parte a Zonei Euro, problemele creditelor în franci elveţieni erau aceleaşi sau mai mari, având în vedere restricţiile Eurozonei, a declarat guvernatorul Băncii Naționale a României (BNR), Mugur Isărescu. El a răspuns astfel unei aprecieri făcute de președintele Consiliului Fiscal, Ionuț Dumitru, care a spus vineri că mulți români s-au împrumutat în valute crezând că vom intra mai repeze în Zona Euro.

Citește mai mult pe paginadebanci.ro

Distribuie articolul in retelele sociale folosind #contrabanci

2 comments

  1. Isarescu nu vrea in zona euro, sau zice ca trebuie sa intram cat mai tarziu, ca sa se poata el juca la cursul leului! Daca intram in zona euro, gata cu jocul pe curs! Acum, zilele astea, tocmai se joaca din nou. Adica scade leul! Si cica se maresc salariile unor categorii de salariati…

  2. Si ratele celor care mai supravietuiesc vor mai creste… Si ce daca? Doar bancile sunt facute pentru profit iar slugile lor (imprumutatii) pentru sinucidere (profitul suprem, incomparabil cu al bancilor).

Comments are closed.