Mars pentru conversie!

O lege pe care o asteptam de ani de zile! O lege care trebuie sa fie corecta si dreapta! Marsul clientilor cu credite in CHF pentru sustinerea Legii conversiei creditelor din CHF in lei la cursul de la data acordarii va avea loc duminica 25 septembrie 2016. Plecarea se va face din Piata Victoriei la orele 12:00. Intalnirea la 11.30 la parcarea din dreptul muzeului Antipa.

Am luptat pentru DIP, am fost uniti si bine organizati, am fost perseverenti si am crezut ca noi, oamenii, putem schimba viitorul. Si am reusit! Legea DIP a fost promulgata. Acum este momentul sa luptam pentru Legea Conversiei. Sa le aratam ca noi nu ne vom opri pana cand nu se va face dreptate! Participati! Luptati pentru viitorul vostru si al famillor voastre! Nu cerem decat ceea ce este corect, nimic in plus, nimic in minus!

Distribuie articolul in retelele sociale folosind #contrabanci

One comment

  1. Sa participam in numar cat mai mare. Luati-va intreaga familie! Pentru ca toti sufera. Cei care aveti credite in euro fiti solidari cu noi. Acelasi lucru vi se putea intampla si voua. E un moment bun sa atragem inca o data atentia ca mugur isarescu este principalul vinovat al acestei inselatorii!

Comments are closed.