Ruxandra Avram (BNR): Comisionul de interogare a soldului la cardul de debit este imoral

Comisionul de interogare a soldului la cardul de debit este imoral și o să vină o perioadă dificilă pentru că va fi transpusă directiva privind contul de plăți de bază, a declarat, luni, într-o conferință de specialitate, Ruxandra Avram, șef serviciu Direcția Stabilitate Financiară în cadrul Băncii Naționale a României.

Mai mult pe agerpres.ro

Distribuie articolul in retelele sociale folosind #contrabanci

2 comments

  1. Pai normal ca nu este corect ,ca sa scot bani trebuie sa vad cat mai am si banca isi ia dreptul de smecher ,cand oare vor tine bnr si guvernul cu cei care le platesc salariile si pixurile cu care semneaza numai impotriva noastra !

  2. Daca acest comision (care intre noi fie vorba a cam disparut) este considerat imoral, oare ce parere are doamna despre schimbarea monedei de baza pentru platile in valuta la cardurile de debit de la Raiffeisen?
    Mai exact, daca aveti un Maaster Card (asociat unui cont in lei) de debit la Raiffeisen si faceti o plata in Euro, suma respectiva va fi mai intai transformata din Euro in USD si apoi din USD in lei. Bineinteles, cursul USD/RON fiind foarte “bun”. La fel pentru cardurile Visa, care mai nou au o transformare suplimentara prin Euro.

Comments are closed.