Contrabănci.com – comunitatea clienţilor abuzaţi de sistemul bancar

Eşti clientul unei bănci şi consideri că ai fost păcălit de reprezentanţii băncii atunci când ai împrumutat bani? Ai semnat un contract ce conţine clauze abuzive ? Ai fost executat silit, fără ca banca să accepte o negociere? Ai o relaţie tensionată cu banca şi te simţi mai degrabă sclav, decât partener ?

Contrabănci.com este acum portavocea ta! Publică online povestea ta despre relaţia cu banca şi mesajele tale vor ajunge nu doar la urechile bancherilor, ci şi în atenţia celor care vor să le devină clienţi. Primele istorisiri despre dramele prin care trec acum clienţi ai băncilor din România pot fi deja citite online.

Contrabănci.com nu îşi propune să pornească un război între clienţi şi bănci, ci doar să semnaleze dezechilibrul periculos între sistemul bancar şi clientul împovărat şi abuzat. Sperăm ca experienţele acestor clienţi să fie o lecţie importantă pentru sistemul bancar din care băncile să înveţe că:

 • Un parteneriat presupune cooperare, comunicare şi echilibru între cele două părţi
 • Valorile pe care pretind că le promovează nu trebuie să fie doar în reclame, ci să se reflectă în relaţia cu clientul
 • Strategia de a falimenta o populaţie întreagă nu este în beneficiul societăţii şi nici al băncilor
 • Abuzul se pedepseşte , înșelătoria se pedepseşte, minciuna se pedepseşte
 • Asumarea responsabilităţii pentru produsele bancare toxice este un prim pas spre stabilitate
 • Nu pot închide gura unor clienţi nemulţumiţi cu oferte înşelătoare

Contrabănci.com este canalul tău de comunicare cu băncile, asociaţiile, reprezentanţii societăţii civile, clienţii. Este spaţiul online unde te vei putea informa despre:

 • deciziile reprezentaţilor bancari
 • soluţiile propuse de BNR
 • demersurile asociaţiilor de protecţie a consmatorilor, dar şi ale avocaţilor
 • procesele şi hotărârile luate în instanţă
 • experienţele clienţilor şi soluţiile găsite de ei

Contrabănci.com este un serviciu gratuit, dedicat clienţilor nemulţumiţi de sistemul bancar şi care caută soluţii sau sfaturi pentru a rezolva conflictele cu banca. Vrei să ni te alături? Poţi începe de aici.

Distribuie articolul in retelele sociale folosind #contrabanci

10 comments

 1. O mentiune…clientii continua razboiul inceput de banci. Bancile nu au vrut liniste si pace, nu clientii.
  Deci, continuam un razboi inceput de banci. Luptam pana la ultimul glont! Suntem in defensa si trecem la atac.
  Moarte bancilor camatare!

 2. Noi clientii celor 8 banci oameni de buna credinta care de 7-8 ani suntem haituiti mai ceva ca in vestul salbatic si umiliti doar pentru ca ne-am platit ratele iar acum vrem sa ni se restituie banii luati abuziv, dorim sa fim auziti si vazuti nu numai de tara asta a coruptiei si fara de legi ci de toate tarile din lumea asta mai ales de cele care au constientizat ca cetatenilor cu aceeiasi problema ca si noi le-au fost rezolvate si legile au fost in favoarea lor. Noi nu vom sta cu mainile in san deoarece nu vrem sa traumatizam copii nostrii lasand-ui cu ratele noastre toata viata si nici nu vrem sa-i crestem sub cerul liber.Aceste banci ne-au distrus sanatatea ne-au distrus psihic si ne-au adus in lragul disperarii. Vrem sa plateasca pentru calvarul ce l-au provocat prin lege.

 3. Cat de mult ne-au fraierit….noi am avut sperante,ei si-au bătut joc, ne-au distrus vietile noastre si a copiilor ptr ca nu-i mai putem ajuta,nu mai avem cu ce!!!! Vom lupta pentru drepturile noastre ,am epuizat orice
  metoda de bun simt,am fost refuzata mereu de catre operatorul Raiffeisen cu zambetul pe buze.Cu acest credit am distrus sanatatea si viitorul copilului!Lacomia lor nu are margini si din pacate sunt sustinuti de institutii,care ar trebui sa vegheze la aceste nereguli !Va veni vremea cand vor plati din punct de vedere legal,as vrea sa-i vad la puscarie pe arogantii astia in frunte cu cei care iau sustinut in toata porcaria lor !

 4. in categoria procese contra banci faceti si o categorie procese pierdute…ar fi bine de facut o baza de date si cu cei care au pierdut in aceasi speta in care altii au castigat…ideea este ca tre sa aratam ca justitia in romania nu face dreptate…si plus incercat o uniune de mers la CEDO…pana acum eu nu am auzit pe nimeni sa fi ajuns la CEDO…dar e o modalitate si asta de a ne apara, atacand statul…

 5. Credit Europe BANK m-a adus pe mine si familia mea in prag de disperere. Copiii ma intrebau seara daca o sa ramanem in strada?…ma intrebau de ce ma suna mereu banca?… de ce m-am imprumutat la banca?…imi spun mereu ca ei nu se vor imprumuta ….Aceasta banca nu negociaza cu client ei, nu ofera nimic pentru a putea sa iesi din impas.Va spun ca am avut inclusiv ganduri negre, multumesc Bunului Dumnezeu ca am deposit acest moment.Au venit inclusiv la usa mea cu ,,Somatii/Notificarii”.Credit Europe nu are limite/…..In prezent ma judec cu aceasta banca si am incredere in justitie- ca va judeca corect…Pentru copii mei care au suferit multe neajunsuri, au avut parte de o copilarie cu multe lipsurii, nu le-am putut oferii decat haine de la mana a doua si mancare proasta lupt pana la capat.

 6. Suntem sclavii Romaniei, din cauza camatarilor care au reusit sa ne prosteasca in 2007 un imprumut bancar Bancpost chf din cauza ca in lei nu ne incadram .Au reusit ! Le dam inapoi miliarde nici nu aveau chf macar in banci dar asta lea fost scopul. Noi ne chinuim copilasii timp de 8 ani avem care muncim pt hoti. Suntem disperati noi nu cedam. luptam pentru dreptate speram sa fim auzitii de Alesii nostri . Am fost prostiti si acum suntem umiliti.TREZESTETE ROMANIA !

 7. Abuzul se pedepseşte , înșelătoria se pedepseşte, minciuna se pedepseşte. In ce tara? Daca si in tara noastra de ce nu s-a pedepsit pana acuma? Unde s-a mai văzut ( într-o ţară în care se pedepsesc abuzurile mai sus menţionate) ca între doi semnatari ai unui contract, prejudiciile să le plătească numai unul? Dacă până acum nu s-a întâmplat, atunci când?

 8. Am contractat un credit in CHF in anul 2007 Aprilie cind francul era 1,95/ 1 franc, si aveam atunci rata de 730 lei, venitul meu era atunci de 2200 lei ron, acum francul este cit stie toata lumea ca este…, iar acum salariul meu este de 1000 ron, pentru ca intre timp am fost disponibilizat, iar rata este acum de 2000 lei ron / luna. Ce facem domnilor…, cei care aveti salarii nesimtite si case si masini de serviciu, si cunoaste-ti lumea doar cind sunte-ti in campanii electorale?, de ce in alte tari sa putut lua masuri cu francul si in romania nu se poate?, sau cred eu mai repede ca nu se vrea…, ca acel domn Isarescu nu doreste sa se ia masuri pentru ca dinsul tine mai mult cu bancile straine din romania si mai putin cu romanii lui. RUSINE , RUSINE, RUSINE SA VA FIE…., revin cu mentiunea…, la Piraeus Banc am imprumutul.

 9. sumt o clienta a raiffeisen bank,banca care are clauze abuzibe in contractele de credit,banca care nu ajuta clientul la nevoie.ba masi mult,atunci cind cientul e in dificultate il impovareaza cu dobinzi si mai mari doar pentru a face profit!JOS CAMATARII RAIFFEISEN!!!!!

Comments are closed.