Dle Președinte, NU MĂ FORȚAȚI…

Domnule Presedinte,

Va adresez rugamintea de a nu ma FORTA sa aplic Darea in plata in cel mai simplu si rusinos mod cu putinta: dau cheile, merg in fata instantei si semnez ca sunt de acord cu toate bazaconiile si abuzurile bancii. Si apoi sa plec din tara mea. Pentru ca tara mea si conducatorii ei nu inteleg ca am fost furat si abuzat de 7 ani.

Rezultatul fiind un lucru rau din partea mea, sustragerea de la obligatiile pe care mi le-am asumat in fata instantei si a tarii mele.

Eu, cetateanul i-am acordat bancii si sitemului bancar PRIVILEGIUL de a isi desfasura activitatea in tara mea. Banca ma fura si ma abuzeaza. M-am adresat instantelor si autoritatilor (ANPC) si parlamentului. Dintre cei trei actori amintiti, instantele se misca in ritm de melc, ANPC este populat de politruci fara competente, parlamentul rezolva lucrurile de-a-ndoaselea. Parlamentul nu ne-a rezolvat toate problemele privitoare la creditarea toxica in franci (si euro si dolari si yeni si chiar leii nostri).

Dar parlamentul a inteles ca una dintre probleme o reprezinta LIMITAREA EFECTELOR si a produs aceasta lege supusa promulgarii, LEGEA DARII IN PLATA.

O alta problema, mult mai importanta, NEREZOLVATA INCA, o reprezinta LEGEA CONVERSIEI la cursul istoric. Aceasta someaza in parlament pentru ca NU LE CONVINE BANCILOR SI OCROTITORILOR LOR, BNR.

O alta lege foarte importanta ar fi LEGEA DE ELIMINARE A ABUZURILOR DIN CONTRACTELE DE CREDIT. Aceasta lege nici nu isi face simtita prezenta sub forma de proiect de lege.

Iar cea mai importanta lege ar fi cea de RESPONSABILIZARE A BNR. Acest organism NU ARE NICIO RESPONSABILITATE REALA, REPREZINTA O ORGANIZATIE OBSCRURA SI VA TRANSMITE NUMAI INFORMATII ERONATE.

Eu, Paul Anton, impreuna cu sotia mea, am un credit exportat ilegal (conform afirmatiilor domnului Nicolae Cinteza) in Olanda, din 31 martie 2009, la 10 luni de la acordare si la 4 luni de plata efectiva, fara a fi un credit cu probleme la acea data. La data acordarii, nu am vazut nici macar un franc elvetian, caserita bancii cerandu-i cumparatorului sa fie de acord sa primeasca… EURO, pentru aceasta eu fiind obligat sa platesc suplimentar un comision de conversie a francilor elvetieni in euro. Pentru ca banca NU AVEA FRANCI ELVETIENI!

Si lista abuzurilor si ilegalitatilor bancii si a lucrurilor nevazute si neauzite de organismul de autorizare, reglementare si control, BNR, NU LE AUDE, NU LE VEDE SI NICI NU POATE SA LE REZOLVE. CA NU ARE COMPETENTE.

Eu, in calitate de cetatean responsabil al acestei tari va anunt ca drepturile, obligatiile, libertatile si suveranitatea mea personala transferata comunitatii din care fac parte – statul roman, le voi retrage daca aceasta comunitate NU INTELEGE CA ARE OBLIGATIA SA MA APERE SI PROTEJEZE CONFORM JURAMANTULUI DEPUS, MAI ALES IN FATA CELOR CARE MA ABUZEAZA ATAT DE FLAGRANT.
SUNT UN CETATEAN SARAC – AM CREDIT IN FRANCI ELVETIENI!
SUNT UN CETATEAN BOGAT – IMI CUNOSC DREPTURILE SI OBLIGATIILE!

Distribuie articolul in retelele sociale folosind #contrabanci