Fiat justitia, et pereat mundus

Daniel Zamfir, parlamentar roman, este eroul nostru!

N-am fi crezut ca dupa 26 de ani in care increderea in institutia Parlamentului Romaniei s-a erodat permanent, ajungand la cote ce tind spre minus infinit, sa ajungem, la sfarsitul anului 2015, sa ne alegem erou un parlamentar. Si totusi, asa s-a intamplat. Speranta noastra poarta, in aceste zile, un nume: Daniel Catalin Zamfir. UN OM! Un om care comunica! Un om care se zbate! Un om care lupta pentru românii abuzati de camatarii din banci, aparati de Isarescu. Un om cu activitate parlamentara!

De cateva luni, din momentul in care a inceput „batalia” pentru legea darii in plata, ii suntem alaturi. Il urmam cu gandul sau fizic la sedintele din Parlament, il urmarim la posturile de televiziune, ii scriem, il rugam sa nu ne lase si ii spunem ca suntem alaturi de el.

Nu stim cat a preluat asupra dumnealui din suferinta noastra, dar stim cat de insultatoare ni s-au parut atacurile reprezentantilor sistemului bancar si ale unor personaje din media asupra persoanei si familiei sale. Toate din unicul motiv ca, intr-o lume guvernata de puterea banului, a venit in fata cu o lege dreapta, o lege care pune stop asasinatelor in serie economice, fizice si morale pe care bancile din Romania le comit de ani in sir, necontrolate si nepedepsite, asupra poporului roman.

Am incercat sa combatem argumentat multe dintre aceste atacuri, prin articole, comentarii, aparitii in mass media, in limitele posibilitatilor noastre de a ne putea exprima punctul de vedere intr-o mare batalie mediatica in care sistemul bancar dispune de toate mijloacele pentru a intoxica opinia publica. Nu stim in ce masura am reusit, si de aceea am simtit nevoia sa scriem acest scurt mesaj: domnule Daniel Catalin Zamfir, noi, oamenii de rand, noi cetatenii obisnuiti pentru care v-ati batut si va bateti, suntem alaturi de dumneavoastra! Intotdeauna si indiferent de atacurile celor care nu sustin legea darii in plata! Consideram ca ati intrat cu dreptul in politica, fiind primul dumneavoastra mandat si ne dorim sa perseverati in directia pe care ati ales-o, aceea de a propune si promova legi care vin cu adevarat in sprijinul cetatenilor, raspunzand nevoilor reale. Ne dorim sa deveniti o sursa de inspiratie pentru cat mai multi dintre colegii dumneavoastra. Sa se faca dreptate, chiar de ar fi sa piara lumea!

Va increditam protectiei lui Dumnezeu si va asiguram in continuare de toata sustinerea noastra!

Clientii abuzati de banci

Distribuie articolul in retelele sociale folosind #contrabanci

7 comments

  1. Un om adevarat care merita respectul nostru . Un adevarat erou al zilelor noastre care lupta cu un sistem camataresc de tip mafiot. Absolut adevarat tot articolul si cum este mentionat nu credeam ca voi spune despre un parlamentar ca este un erou. Sa va ajute Dumnezeu si sa duceti pana la final acest razboi.

  2. Felicitari ! Va multumesc din suflet pentru aceasta lege care a bagat SPAIMA in banci. Daca nu le convine aceasta lege veniti cu LEGEA CONVERSIEI si sa vedem ce mai zic bancile atunci. Daca am avea cel putin zece parlamentari ca dvs. din cei 300 cati ar trebui sa fie, ganditi-va unde eram acum. Multa sanatate si curaj in continuare. Fiti SIGUR ca suntem alaturi de dvs.

  3. Felicitari ! Va multumesc din suflet pentru aceasta lege care a bagat SPAIMA in banci. Daca nu le convine aceasta lege veniti cu LEGEA CONVERSIEI si sa vedem ce mai zic bancile atunci. Daca am avea cel putin zece parlamentari ca dvs. din cei 300 cati ar trebui sa fie, ganditi-va unde eram acum. Multa sanatate si curaj in continuare. Fiti SIGUR ca suntem alaturi de dvs.

  4. Multumim dle Zamfir pt faptul ca de 7 ani in care efectiv m-am simtit un sclav in tara mea, un sclav care a avut tot timpul “sabia” la gat, mi-ati adus o speranta ca pot/putem scapa de jugul robiei bancare! Se pare ca ne-a tradat omul in care ne-am pus cea mai mare speranta acum un an… Toata speranta si increderea raman acum in dvs si dl Piperea, sa rezistati si sa nu modificati legea asa cum vor bancherii , incat sa nu se mai incadreze nimeni… Daca va fi cazul ,ne vom organiza si ne vom apara drepturile in strada….

  5. Doamne ajuta la cat mai multi parlamentari sa ia exemplul acestui om..sa ii dea Dumnezeu sanatate si familiei si noi la randul nostru sa ii fim alaturi ! Sarbatori fericite domnule deputat

  6. Crăciun Fericit, domnule deputat Zamfir! Vă doresc sănătate și multă putere pentru că sunteți alături de noi cu aceasta lege care va aduce dreptate românilor. De asemenea, să aveți puterea de convingere asupra cât mai multor colegi din Senat și Cameră pentru a susține legea dării în plată și a altora, care să pună stop asasinatelor financiare ce le fac băncile din România asupra românilor. Sunteți SPERANȚA noastră, domnule Zamfir!

Comments are closed.