LEGEA DARII IN PLATA A FOST PROMULGATA!

Dupa un an intreg de lupte cu un sistem bancar corupt si bolnav, un sistem care a incercat prin toate metodele posibile sa opreasca aceasta lege, astazi Presedintele Romaniei a promulgat legea Darii in Plata.

“Această lege a ajuns iniţial la mine şi am retrimis-o în Parlament cu câteva observaţii. Parlamentul a luat în considerare aceste observaţii, a modificat legea corespunzător şi mi-a retrimis-o.m Am apreciat faptul căb Parlamentul a ţinut cont de observaţiile mele şi consider că legea în forma actuală este în regulă. În consecinţă, am promulgat legea şi azi va fi publicata in Monitorul Oficial”, a declarat preşedintele Iohannis. (sursa: economica.net )

Legea darii in plata este o lege dreapta care ajuta oamenii sa scape de sclavie atunci cand nu mai au posibilitatea sa achite ratele. Pe scurt, ei vor avea posibilitatea sa renunte la casa achizitionata prin creditul ipotecar daca nu mai au nicio posibilitate sa plateasca ratele.

Desi putini clienti au zis ca vor dori sa dea casa in plata, aceasta lege este o metoda buna de a negocia conditii normale pentru creditele bancare.

Legea va fi publicata astazi in Monitorul Oficial.

 

Distribuie articolul in retelele sociale folosind #contrabanci