Mesaj pentru cei din PSD!

Stimati parlamentari PSD, stiu ca sunteti indemnati sa votati impotriva legii in plata, sa introduceti tot felul de amendamente care sa o faca impracticabila sau aplicabila pentru foarte putini clienti! Sunt sigur ca influenta masonica a BNR-ului si bancilor a ajuns in PSD, iar promisiunile acestora de  sponsorizare a campaniei electorale va tenteaza sa votati impotriva poporului vostru!

Va reamintesc ca nu BNR si bancile v-au votat, munca voastra este in folosul tarii, al oamenilor, nu in folosul intereselor straine, care isi doresc doar sa jefuiasca aceasta tara. Credeti ca bancilor (actionarilor si presedintilor de banci) le pasa de Romania, de oameni, de voi parlamentarii tarii? NU LE PASA! Suntem toti niste marionete pentru ei, iar tot ce conteaza pentru banci este doar profitul!

De asemeni va reamintesc ca alegerile se castiga acum cu faptele pe care le faceti pentru comunitate, pentru tara! S-a dus vremea cand se castigau alegerile cu sacose, ulei, zahar, brichete, pixuri etc. Ati vazut cum un presedinte a fost ales cu ajutorul aplicatiei Facebook!!!

Anul acesta este un an electoral, probabil ca va faceti de acum calcule matematice! As vrea sa  va demonstrez cat de important este modul in care/cum veti vota legea darii in plata, cati oameni se pot intoarce impotriva PSD, un partid care oricum pierde zilnic din imagine, din voturi:

  •        sunt 100.000 de familii cu credite in CHF , cu doi membri adulti (sot/sotie)  + 4 parinti/socri  +  1,2 frati/surori => aprox 600.000 – 800.000 voturi impotriva PSD
  •        sunt cel putin inca 100.000  de familii cu credite in EUR care sunt in situatii disperate => 600.000 – 800.000 voturi impotriva PSD
  • sunt 800.000 de clienţi care au întârziat peste 90 de zile cu plata ratelor. Majoritatea au familii!
  •        cu siguranta aceste familii, la care le veti distruge viata si sperantele, isi vor convinge si alti prieteni/cunostinte sa voteze impotriva PSD => minim 500.000 voturi impotriva PSD
  •    sunt zeci de grupuri pe facebook cu peste 1.000.000 de membri patrioti, iubitori de tara, care cu siguranta ni se vor alatura protestelor noastre pe care le vom demara impotriva PSD, in cazul in care veti distruge acesta lege benefica pentru romani !

Sunt ferm convis, daca va veti trada poporul, asa cum sunteti tentati sa o faceti, lucrul acesta se va intoarce impotriva voastra. Nu omiteti puterea Facebook-ului, unde oamenii nu mai pot fi pacaliti , unde informatia circula!

Deci stimati parlamentari romani, e timpul sa votati cu inima si cu dreptatea, nu va lasati pacaliti de promisiuni de sustinere cu milioane de euro, voturile acum se castiga prin lucrurile bune si pozitive pe care le faceti pentru societate!

Nu va lasati in capcana intinsa de BNR acestei legi, aceasta institutie este impotriva a tot ce este romanesc! Ar trebui verificata cu atentie activitatea BNR din ultimii 25 de ani, sunt sigur ca veti descoperi multe surprize!

In toate tarile in care s-au acordat credite toxice, s-au luat masuri de protectie a consumatorilor/clientilor: in Ungaria s-au luat masuri de 2 ani pentru plata ratelor la cursul istoric al CHF; in Croatia de curand s-a aprobat legea de conversie a tuturor creditelor in moneda nationala la valoarea istorica, pana la inceperea crizei; in Polonia presedintele tarii a initiat si urmeaza sa intre in vigoare legea de conversie a creditelor in valuta, care include si “legea darii in plata”!  Romania este singura tara in care nu s-a luat nicio masura, pentru ca sistemul bancar mafiot este sub protectia BNR, pentru ca sistemul bancar incearca sa conduca partide, guverne, tari! In Romania li s-a permis bancilor sa faca ce vor, sa jefuiasca acesta tara, deoarece stiu ca suntem un popor mai slab decat altii, stiu ca nu suntem uniti si ca suntem supusi!

E timpul sa le demonstram ca nu mai suntem sclavii lor, e timpul sa ne recastigam demnitatea, curajul si iubirea de tara!

 Va rog sa votati aceasta lege  fara amendamentele propuse de BNR si banci, votati legea  pentru poporul Roman! Nu va lasati mintiti si manipulati de BNR/banci!

 Ati fost alesi sa ne reprezentati si sa luptati pentru popor si pentru adevar!

Distribuie articolul in retelele sociale folosind #contrabanci

One comment

  1. Suntem un popor mai slab decat altii, nu suntem uniti si suntem supusi DAR imprevizibili.
    Votati pentru noi domnilor ! Si – daca se poate – ceva mai repede ca sa curmati suferinta BNR/banci, ca poate mai au si altceva de facut (planuri de investitii de exemplu).

Comments are closed.