Mugur Isarescu trebuie sa ajunga la puscarie pentru ca a tolerat aceasta mare frauda bancara! – Nasul TV

Singura Televiziune Libera din Romania, NASUL TV, a sarit in sprijinul a sute de mii de romani care au credite la Banci si risca sa fie executati silit de catre Mafia Executorilor Judecatoresti si Samsarilor de credite cica „neperformante” .

Sute de mii de romani pot recupera de la Banci sute de milioane de euro.

Iata cum:

1. Toti cei care au credite la Banci incepind cu anii 2006-2007 trebuie sa ceara, de urgenta, Bancilor, sa le precizeze in Scrisoare Oficiala daca propriul credit a fost externalizat catre un „srl” dintr-o alta tara sau paradis fiscal.

2. Daca s-a „intimplat” aceasta externalizare, atunci Banca trebuie sa va precizeze pentru citi ani creditul d-voastra a fost „externalizat”.
De ce? Fiindca DOBINDA pe care ati platit-o, luna de luna, an de an, v-a fost perceputa ilegal in cazul „externalizarii” creditului in strainatate! BNR impune ca DOBINZILE sa fie platite doar catre ENTITATI care isi desfasoara activitatea in Romania si sint reglementate de catre BNR, dupa un set precis de norme si legi.

Exemplu:
Un client a platit 400 de franci elvetieni (sau alta moneda) lunar, timp de 7 ani, adica 84 de luni. Din cei 400, rata pentru principal este cam 50 de franci, restul de 350 de franci fiind dobinda.

Rezulta ca bietul roman are de recuperat de la Banca 29.400 de franci, DOBINDA transferata ilegal in strainatate de catre Banca!!!
Oameni buni, cereti banii inapoi! Bancile sint obligate sa vi-i dea! Din acesti bani va puteti plati creditul! Dar atentie, nu semnati orice tip de NOU CONTRACT cu Banca inainte sa consultati un avocat!

Ii multumesc invitatului meu, avocatul Adrian Cuculis, fiindca a descoperit aceasta mare frauda bancara! Practic vorbim de peste 3 MILIARDE de franci elvetieni care trebuiesc restituiti tuturor clientilor romani care s-au imprumutat in aceasta moneda !!!

Oameni buni, sint banii vostri si NASUL TV v-a aratat unde sint banii D-voastra! Iar Mugur Isarescu trebuie sa ajunga la puscarie pentru ca a tolerat aceasta mare frauda bancara!
Orice credit externalizat in alta tara decit Romania nu avea voie sa contina dobinda! Ati platit ca fraierii! Va inteleg, pina ieri eram si eu un fraier!

Sa fiti iubiti!
Radu Moraru

Sursa: nasul.tv

Distribuie articolul in retelele sociale folosind #contrabanci

6 comments

 1. Daa ,repede o sa ne dea banca banii înapoi,probabil doar in urma unui proces ,dar care cine stie cit durează,si cine are bani de avocat!!

 2. DOMNULE MORARU, dacă întradevar sunteti interesat sa ne ajutati, va rugam mult intrebati si ANPC ce se intampla cu hotararile instantelor prin care au fost constatate ca fiind abuzive anumite comisioane si dobanzi, de ce nu se aplica tuturor contractelor si tuturor bancilor. Aceste hotarari ar trebui sa fie considerate ce si autoritate de lucru judecat si sa fie puse in aplicarea in sensul de a obliga bancile sa elimine din contracte aceste clauze abuzive. Se pare ca in continuare nu se intampla nimic.

  1. de Isarescu sunt ferm convinsa ca sub soriciul ala gros de care dispune nu o sa scoata nimic. doar daca ar fi sesizat DNA cu privire la aceste fraude bancare. Eu personal am un credit in CHF la o banca din 2007, in 2008 – atentie la un an de la semnare, aceasta banca a vandut creditul la un SRL din Olanda. Am spus continuu ca acest fenomen este ilegal insa inclusiv ANPC imi spune ca aceasta firma SRL este un actionar al bancii si ca avea tot dreptul sa cesioneze. CORECT MURDAR…

 3. am urmarit emisiunea, a fost extraordinara, am fost socat sa vad ca cineva (Radu Moraru) spune lucrurile atat de direct, pe fata, contra bancilor

 4. Si eu m-am luptat cu Otp in toate felurile posibile ca sa nu ajung la un proces pe care nu mi-l permit.Am scris scrisori cu confirmare de primire pe care le-am trimis in tara – la banca, la Anpc,la Autoritatea de protectie a datelor personale- si in strainatate, la cele doua instituții din Ungaria si Olanda, catre care mi-a fost cesionata creanta de-a lungul anilor.Am descoperit in acest fel nereguli mari pe care le pot dovedi cu acte. Rezultatul final este ca nimeni nu m-a luat in seama fara existenta unei actiuni in instanta in acest sens.Multa putere sufletească le doresc tuturor celor care se chinuie cu rate la astfel de credite.

 5. Cind ati semnat contractul de credit, dobinda era ori fixä pe o anumitä perioadä dupä aceea dobinda este variabilä (proportionalä cu dobinda bäncii nationale la credite in lei).
  Deci in momentul cind dobinda a fost märitä mult (sä zicem cä banca a vindut creditul cätre o subfirmä care a majorat dobinda), era normal sä refinantati, sä cäutati altä bancä cu dobindä mult mai micä si sä luati credit acolo. Pe urmä sä pätiti “principalul” inapoi bäncii care v-a majorat dobinda (prin asta banca nu mai poate percepe dobindä, ptr. cä ati plätit integral “principalul” pe care banca lua dobindä).
  Acum veniti si faceti procese in loc sä actionati in momentul märirii dobinzii .

Comments are closed.