O mie de ani rusine, rusine, rusine, Adrian Vasilescu, BNR!

Vasilescu, despre sinucideri din cauza bancilor: „Aceste cazuri sunt inventate, şi inventate ca argument pentru ca să treacă o lege care nu ştiu de ce trebuie să treacă“.

Azi, substantivul cinism a capatat un nume: Adrian Vasilescu, consilier in BNR.

O mie de ani rusine! Dansati pe sangele nostru, ne bagati in mormant si tot nu va ajunge! Ca sa va indestulati in continuare, ne sugeti sangele si ne striviti fara urma de remuscare, in numele sfantului profit. Aparati cu orice pret un sistem abject de inavutire cu pretul vietii altora si apoi negati ca ati sti ceva. Ati face orice, dar orice ca sa nu treaca o lege! Una care sa nu va consfinteasca dreptul de a stoarce tot de la oamenii care au avut incredere in voi. Tot, pana la moarte si dupa!

Ati dovedit ca nu se poate cadea mai jos, micimea voastra este absoluta. Oamenii care au murit din cauza abuzurilor pana la cer ale bancilor din Romania au fost reali, unii dintre noi i-au cunoscut, au vorbit cu ei, au plans cu ei, au ras cu ei. Avem dovezi!

De cand a inceput imensa si fara sfarsit campanie a bancilor in frunte cu BNR impotriva legii darii in plata, nu am intalnit ceva mai abject. Ati depasit hotarul intre ceea ce un om, in limitele lui, poate sa admita ca fiind ceva firesc, chiar daca ar fi o minciuna, fiindca ne-am obisnuit cu minciunile voastre fara sfarsit si ceea ce e nefiresc, prea intunecat pentru ca omul sa nu se zguduie si sa nu tresara din toata fiinta lui. Ati negat moartea, cauzata de voi, gulerele albe patate de sange!

Calcati pe cadavre! V-a luat aurul orice farama de constiinta, de manifestare ca fiinta umana! Dar pana aici! Va veni peste voi o urgie care va va matura pe toti in coltul constiintei voastre, pe care n-o mai aveti demult. Veti fi ceea ce sunteti: praf. Cine seamana vant culege furtuna!

Distribuie articolul in retelele sociale folosind #contrabanci