Oferta Conversie OTP Cu Clauze Abuzive – Credite In Franci si Executari Silite Avocat Cuculis

Cine se mai poate gandi ca in 2015 bancile inca mai vin cu oferte de creditare PLINE de clauze abuzive? Iata ca OTP BANK desi a incasat ani de zile banii de la debitori in baza unor clauze si prevederi contractuale abuzive. Acum prin acte aditionale adauga urmatoarea clauza abuziva: 1.1.6 In cazul: a) nerespectarii de oricare dintre Clienti a obligatiilor lor decurgand din tranzactia si novatia convenite si constatate prin prezentul art. 1.1, inclusiv a prevederilor art. 1.1.3 teza finala, b) in cazul in care, oricand dupa data prezentului Contract, devine aplicabila in temeiul legislatiei aplicabile in Romania in legatura cu acest Contract sau cu Contractul Initial orice amanare sau alta inlesnire la plata de 4 natura obligatorie, reducere obligatorie, precum si orice masuri similare in favoarea Clientilor, indiferent daca o astfel de masura este permanenta sau temporara, Banca are dreptul de a rezilia prezentul Contract in intregime, respectiv atat tranzactia si novatia convenite si constatate prin prezentul.

avocat Cuculis Adrian

Distribuie articolul in retelele sociale folosind #contrabanci

2 comments

 1. Am ajuns ca bancile sa vaneze banii nostri, pentru simplu fapt ca am dorit un trai decent. De ce? Pentru a le permite unora sa foloseasca milioane de euro pentru interese personale si de grup.

 2. Am ascultat emisiunea.
  Am redactat o solicitare la OTP .
  Aștep un răspuns care probabil va fi evaziv sau negativ, dar totuși….am făcut un pas înainte.
  Timp de 8 ani de creditare am tăcut și am plătit și le-am citit sms-urile, care îmi spuneau că lunar, am de plată și să am grija să am bani în cont la data de …..
  Cred că acum e timpul să vorbim, să nu tăcem resemnați.
  Ofițerul de credit mi-a dat oferta, dar mi-a spus să nu o semnez, pentru că este o păcăleală.
  Ce vreți mai mult….

Comments are closed.