Protest pe 28 februarie impotriva abuzului bancilor si pentru sustinerea Legii Darii in plata

PROTEST – IMPREUNA PENTRU O ROMANIE DEMNA!

beautiful-national-flag-of-romania-wide-hd-wallpaper-for-desktop-background

Pentru cei care se simt romani,
Pentru cei care mai au demnitate si curaj,
Pentru cei care vor sa traiasca in altfel de Romanie,
Pentru cei care care au fost abuzati si mintiti de sistemul bancar

Va invitam sa va alaturati unei actiuni de strada UNICA in Romania, duminica pe 28 februarie 2016, la orele 12 la Guvern. GCCC organizeaza cel mai inedit mars de protest impotriva abuzurilor sistemului bancar si pentru sustinerea Legii Darii in Plata! 

Va invitam alaturi de noi sa tragem un semnal de alarma asupra modului in care bancile au ingenunchiat cetatenii acestei tari prin produse toxice, prin dobanzi si clauze abuzive in contracte, prin comisioane ascunse etc

Este un protest impotriva BNR, cei care sunt cei mai mari vinovati pentru jaful facut de banci in aceasta tara. Sub “supravegherea” BNR-ului s-a creat bula imobiliara din anii 2006-2008 cand sute de mii de romani plateau preturi exorbitante pentru un imobil si contractau credite toxice de la banci…. BNR-ul in ultimii 25 de ani a lucrat doar in folosul bancilor si anumitor persoane care au devalizat Bancorex, Dacia Felix, Banca Albina etc. In prezent BNR-ul se declara total impotriva legii darii in plata, impotriva poporului roman!

Ce reprezinta legea darii in plata si de ce trebuie sa fim cu totii implicati ?
– Este o lege este pentru toti cei care au luat sau vor lua in viitor un credit ipotecar sau credit de nevoie pesonale garantat cu ipoteca
– Este legea care iti da sansa la o viata noua, vei pierde avansul dat la achizitia casei achizitionate prin credit,vei pierde ratele platite de ani de zile, vei pierde casa, dar vei putea sa o iei de la capat (se vor sterge datoriile ramase dupa executarea casei). Sunt multi clienti care nu au avut sansa sa o mai ia de la capat si au cedat (https://youtu.be/ctvvgZQpwOw). In acest moment sute de mii de romani sunt condamnati la moarte de banci!
– Acesta lege va opri abuzurile bancilor, va egala raportul dintre client si banca, fiindca este bazata pe un principiu drept/corect, adica impartirea riscurilor intr-un contract, nu este normal ca bancile sa aiba toate drepturile , iar clientii numai obligatii….
– Persoanele din Conducerea BNR sunt singurele care detin imunitate totala si neconditionata, unt deasupra tuturor legilor si nimeni nu-i poate atinge! Cerem de urgenta schimbarea legii, solicitam un control foarte amanuntit a activitatii BNR-ului incepand cu anii 90, precum si modul in care au folosit fondurile nationale si cele primite prin imprumuturile de la FMI/Banca Mondiala etc

Dragii nostri romani, e timpul sa renastem, sa ne aducem aminte ca suntem urmasii dacilor, un popor curajos, demn, luptator! E vremea sa nu mai lasam capetele jos si sa nu ne lasam manipulati de corporatii, de minciuni, de BNR, de o mare parte a presei sponsorizata de banci si mint/dezinformeaza cu nerusinare!

Daca va pasa de voi si semenii vostri, de viitorul copiilor vostri, daca va doriti o tara in care sa fiti respectati , va asteptam la protestul organizat in data 28 februarie.

E TIMPUL SA NE LUAM TARA INAPOI!!!

Distribuie articolul in retelele sociale folosind #contrabanci

3 comments

 1. Buna ziua,

  As dori sa protestez impotriva BCR vu un afisor LED montat pe o masina, pe care voi afisa mesaje scroll. Doresc sa pozitionez masina in parcarea din fata BCR Calafat. Va rog sa-mi spuneti daca am nevoie de autorizatie speciala si de ubde se obtine. Doresc sa fiu in legalitateVa multumesc!

 2. Felicitări! În sfârșit POPORUL ROMÂN începe să se trezească! ADEVĂRATA PUTERE nu este la maimuțoii de la CASA POPORULUI, PALATUL VICTORIA sau COTROCENI! Adevărata PUTERE este la cei care tipăresc și distribuie banii sub formă de credite!
  Atât timp cât BNR este “independentă” ROMÂNIA nu este SUVERAN!
  Se impune NAȚIONALIZAREA Imediată a EMITERII de BANI, A SENIORAJULUI (BNR obține 50 de miliarde de euro anual adică 1500 de tone de aur) și a DISTRIBUȚIEI BANILOR sub formă de CREDITE!
  Într-o ȚARĂ SUVERANĂ CREDITUL ESTE CU DOBÂNDĂ ZERO iar locuințele sunt un drept al fiecărui om! De aceea evacuările și executările SILITE într-un stat SUVERAN SUNT IMPOSIBILE!
  Până ce românii nu-și vor direcționa energiile negative către MAFIA BANCARĂ nu o vor duce bine indiferent de cine guvernează! Dacă GUVERNUL nu are drept de a emite monedă, iar BNR este entitate “INDEPENDENTĂ” atunci nu se poate face GUVERNARE REALĂ și guvernul nu este decât un instrument aflat în mâna BĂNCILOR!
  LA acest moment 11 mii de oameni din cele cateva sute de mii cu probleme la credite au văzut acțiunea de protest! Este un început care va antrena și pe ceilalalți câteva milioane! Numai când cele câteva mii de acționari și manageri ai sistemului bancar din ROMÂNIA vor fugi atunci va reveni normalitatea!

Comments are closed.