SAL-ul „transparent” este de fapt opac – impresii de la conferința de prezentare

Conferinţa s-a desfăşurat într-o amosferă protocolară, discursurile fiind dinainte pregătite, iar în sală au fost aşezaţi dispersat oameni cu rolul de a pune vorbitorilor întrebări dinainte cunoscute la care răspunsurile erau deja pregătite.

În timpul conferinţei au existat şi incidente, astfel la un moment dat un domn din sală l-a intrebat pe dl. Alexandru Păunescu (BNR) de ce nu au fost invitate toate asociaţiile de consumatori, cu referire la AURSF, Asociaţia Clienţilor Bancari Timişoara, Asociaţia Parakletos. Dl. Păunescu a răspuns că la conferinţă au fost invitate toate asociaţiile de consumatori şi că tocmai a văzut ieşind din sală pe dl. Alin Iacob, preşedinte AURSF. Domnul care a formulat întrebarea l-a sunat pe Alin Iacob, care i-a spus că este acasă. Şi eu, care-l cunosc personal pe Alin Iacob, pot confirma că nu a fost prezent astăzi în sală.

Reporterul de la B1 TV a întrebat care este nivelul salariilor pe care le iau cei din Colegiul de coordonare şi din CSALB, iar dl. Alexandru Păunescu (el a răspuns astăzi la întrebări) a replicat că se încasează indemnizaţii, nu salarii, iar nivelul acestora este confidenţial. Reporterul B1 TV i-a replicat: dar am văzut mai înainte pe ecran TRANSPARENŢĂ, nu sunteţi transparenţi? Dl. Păunescu i-a răspuns că sunt transparenţi în privinţa modului de soluţionare a litigiilor, nu în privinţa salariilor.

Citește articol integral aici:
http://www.apc-romania.ro/ro/i-impresii-de-la-conferinta-de-prezentare-a-centrului-de-solutionare-alternativa-a-litigiilor-din-domeniul-bancar/MzU2LTE.html

Distribuie articolul in retelele sociale folosind #contrabanci