Suntem absolut siderați, dle Vasilescu!

Suntem SIDERAȚI de felul în care vă justificați, dle Vasilescu. Efectiv sunteți un pericol public la adresa ROMÂNIEI!!! Dvs apărați băncile de pericolul… împărțirii riscului între bănci și clienți, considerând că prin promulgarea legii „dării în plată” acționarii acestor bănci vor trebui să vină cu bani de acasa ca să provizioneze acest „RISC”!!! Altfel, BNR ar trebui să le preia riscul cu banii ROMÂNIEI!

Păi bine, domnule, obligă-i pe acei acționari să pună în joc banii lor,  nu ai românilor, căci e IRESPONSABILITATEA LOR! Să și-o asume! De ce să plătească altcineva pentru PROSTIA LOR?

ASTĂZI, ÎN EMISIUNEA DE DIMINEAȚĂ DE PE ANTENA 3, DVS AȚI SPUS PE FAȚĂ ROMÂNILOR, CĂ PENTRU BNR NU CONTEAZĂ ROMÂNII, CI BĂNCILE STRĂINE! Că acestea nu pot falimenta din cauza iresponsabilității propriei creditări. Că acționarii nu vor să vină cu banii proprii… deși sunt doldora de bani la ce profituri li s-a permis și au și încasat până acum… iar BNR va folosi, în schimb, BANII ROMÂNILOR pentru a plăti RISCUL SISTEMIC de faliment al acestor HOȚI care fac sclavi cetațenii români!!!

Iată și „traducerea” scrisorii lui Draghi de la BCE: „BNR!!! Faceți pe dracu-n patru să nu treacă legea asta că se ATENTEAZĂ la profitul acționarilor acestor bănci străine” (venite în Romania la prăduit și înșelat și pentru instaurarea sclavagismului). Acționarii nu vor să își asume „iresponsable lending” pe care va trebui să îl preia BNR prin banii românilor. Dar se poate și altfel: falimentul! Însă BNR nu vrea, ca să nu iasă ea prost!

Este o perioadă plină de evenimente și de informații noi. S-a ajuns în momentul când se luptă cu carțile pe masă. Sunt scoase la iveală  adevăratele abuzuri – mari de tot – nu cele din contracte! Și e bine că se face asta la TV. Sper ca românii să VADĂ și să reacționeze în consecință!

Suntem cu ochii pe voi.

Un „Cattani” care nu mai acceptă abuzurile voastre!

Distribuie articolul in retelele sociale folosind #contrabanci

8 comments

 1. După toate cate s-au intamplat in ultima perioada si tot ce face BNR si băncile impotriva romanilor ma simpt ca un apatrid in tara mea. Acest stat nu mai are grija mea deci nu mai am nici cel mai mic motiv sa rămân sa imi cresc copilul in aceasta tara… sunt dezamăgită . Intre sclav in tara mea sau străin in alta tara, prefer străin in alta tara.

  1. Strain … dar cu drept la viata decenta!!! … in schimb Romania iti garanteaza sclavia bancara … prin politica BNR … CARE ESTE MAI PRESUS de cele 3 puteri in statul democratic : legislativa, executiva, judecatoreasca !!! … in romania nu mai conduce democratia ci Sclavagia INTRODUSA de bancile straine si supravegheata si sustinuta de BNR !!!

 2. In țara noastră ne-a rămas prieteni numai răul și ramul de am ajuns să-l invocam pe Vlad Tepes ca să pună în ordine cetele de hoți și de mișei…… Vai mama noastră, am ajuns să ne educăm copiii să plece din țară, petru că nu mai vedem viitorul, nu mai avem speranță, asta în timp ce indivizi cum e crocodilul ăsta își bate joc.de viața noastră !!!

 3. Milogul asta care a afirmat , atunci cand a explodat francul elvetian , ca nu conteaza ca 250.000 de familii de romani sunt afectete mai este in functie???? Nu l-a scuipat nimeni in fata ??? Mai mosule si daca o singura familie de romani era afectata era o problema pentru ca sunt conationalii tai … mai incalificabilule .

 4. Nu-l intreaba nimenni pe DL Vasilescu de ce in Germania, Franta, UK, si toate tarile democrate riscul creditului este acoperit de garantie si atat iar in Romania bancile vor extinderea garantiilor daca nu mai poti platii? Extinderea garantiilor este sanctionata de curtea europeana de justitie pentru cetatenii europeni, dar se pare ca romanii nu sunt inclusi intre acestia. RUSINE BNR!

 5. Acest domn Vasilescu este angajat al BNR de mult timp. El are un rating social ridicat, ca si seful sau, dl. Isarescu.
  Prin urmare, nu este normal sa recunoasca ca a fost a scapare / cardasie sau neglijenta in serviciu in modul retard de gestionare a creditelor in Romania.
  U.E. nu inseamna decat INDATORARE, SCLAVIE, CONTROLUL MASELOR…si un salariu de mizerie.

  Este normal sa te ascunzi dupa legi, dupa sef , dupa orice H.G. sau O.U.G. …etc…
  Cine lucreaza in BNR este mai PRESUS DE LEGE.
  Doar BOALA este mai presus de lege, iar ei nu vor avea viata usoara…..si nici urmasii lor.

 6. Ok, am inteles “treaba“ cu BNR, desi se face o evidenta referire la BCE, insa felul in care ganditi despre Romania si cum ca este mai bine sa traiesti in alta parte decat in tara ta, demonstreaza ca au inceput sa-si atinga scopul. Pionii ?! Cei care gandesc ca dvs; in loc sa “luptati“ aici ca Romania sa devina mai “buna“, preferati s-o “stergeti“ in alta parte, pana cand, probabil, viata se va imbunatatii, iar atunci, ca niste disidenti/ diasporezi, carora “nici gura nu le miroase, nici usturoi n-au mancat“, veti reveni “in culmea gloriei“. Stiu de la batranii-batranilor ca “atunci cand corabia se scufunda, primii care fug sunt sobolanii“. Ramaneti in tara voastra si participati, asa cum doriti s-o afirmati, la rezolvarea problemelor care par numai de nerezolvat! Fiti ROMANI !

Comments are closed.