SURSE: Eurobank (banca-mamă Bancpost) anunță ofertă de conversie pentru clienții cu credite în franci elvețieni preluați din România și Olanda. Oferta, similară celei lansate de Banca Transilvania

Printr-un e-mail adresat unui client al căruit credit a fost cesionat/transferat în Grecia, Eurobank anunță că  pregătește o ofertă de conversie similară celei lansate de către Banca Transilvania.

Iată răspunsul Eurobank:

„Referitor la oferta de conversie, mentionam ca Eurobank Ergasias S.A. pregateste o oferta similara cu cea anuntata recent de catre Banca Transilvania pentru clientii cu credite in franci elvetieni cu garantii imobiliare, ale caror contracte au fost cesionate catre Eurobank Ergasias S.A. Aceasta oferta va fi comunicata incepand cu mijlocul lunii iulie. Clientii eligibili vor fi informati in avans referitor la toate actiunile necesare si data de la care oferta va fi disponibila.”

Deducem că oferta nu se va adresa tuturor clienților cesionați la Eurobank Grecia, ci doar clienților eligibili care vor îndeplini o serie de condiții ce urmează a fi dezvăluite până la mijlocul lunii iulie.

Este de așteptat ca oferta lansată de către Eurobank Ergasias Grecia să fie sub cea anunțată recent de către Banca Transilvania, care acorda un discount de 18% pentru creditele în franci elvețieni aflate în portofoliul Bancpost România S.A.

Detaliile complete ale ofertei (dobândă, DAE, alte clauze), precum și proiectul de contract vor fi prezentate clienților până la finalul lunii iulie a.c.

Distribuie articolul in retelele sociale folosind #contrabanci