Stimata doamna Lavinia Sandru

Cu stupefactie am luat act de prestatia invitatilor dumneavoastra din seara de 25 Nov 2015. Acestia nu doar ca nu au citit legea despre care chibitau dar nici nu s-au deranjat sa isi bazeze spusele pe vreun articol din acea lege. NICAIERI in lege nu se pomeneste de vreo chirie! Mai mult, in art 10 se stipuleaza clar “la momentul incheierii contractului translativ de proprietate…va fi stinsa orice datorie a debitorului catre creditor “.

Intrucat nu-mi doresc sa va acuz de eroare de judecata ori maniera neprofesionala, va rog frumos sa cititi aceasta lege si sa profitati de prima ocazie televizata in care sa retractati/corectati enormitatile debitate de invitatii dumneavoastra.

Altfel, nu ne ramane decat sa credem ca nu este vorba de nicio greseala ci de intentie, ca induceti in eroare telespectatorii cu buna stiinta, implicit, la “ rugamintea prieteneasca” a societatii bancare.

Pentru a va documenta temeinic, accesati urmatorul link unde puteti studia legea :

http://www.cdep.ro/proiecte/2015/700/40/3/se951.pdf

Cu respect pt activitatea si emisiunile de pana acum, asteptam pozitia dumneavoastra fata de cele expuse anterior.

Distribuie articolul in retelele sociale folosind #contrabanci

6 comments

  1. Ce pretenții să ai de la o duduie ca ea. Să nu uitam istoricul ei. Poate tocmai de aceea nici măcar nu s-a documentat inainte.

  2. Televiziuni cumparate si aservite. Din pacate iRealitatea se pare ca este mai slaba si decat Romania tv pana si la B1 am vazut pe la ora 2 niste persoane care laudau legea. Sa va dea dumnezeu banii care imi ramaneau dupa ce plateam rata

  3. Pai ce pretentii sa ai la madama asta,mie personal mi-ar fi rusine sa mai apar la Tv dupa ce a facut sotul Darius Valcov,bineinteles ea nu stia nimic din ce facea sotul nici ca primar nici ca Ministru de finante, si din nou bineinteles ea nu stia de banii si tablourile respective de mita si restul,astea le facea pe ascuns de familie,Iar concediile de lux,vilele,masinile si restul chestiilor de care a beneficiat erau pentru ca avea dreptul si erau din salariu de primar sau ministru de finante,iar acum dupa ce a fost si o mare speranta a politicii romanesti, acum e o mare critica si jurnalista moralista la Realitatea Tv.Mai tanti Lavinia mai las-o moale si nu mai da cu mucii in fasole ca nu mai tine,te doare pe tine de romanii amariti ajutati de acesta lege sau de mortii si ranitii din colectiv cum doare pe un cal la 10 metri in spatele potcoavei,mai las-o ca ne-am cam saturat si de voi cu rahaturile voastre,lavinia sandru,moise guran,huidu si restul ……sunteti de kkt.

  4. Oare se știe cu adevărat problema noastă doamna? Așa să vă dea domnu .Banii cu care rămânem noi după ce plătim rata.

  5. O pitipoanca care are un istoric dubios(sta in orice pozitie doar sa-i fie bine)…cu un sot ESCROC ,penal,care ne-a jefuit pe noi toti(romanii)…aceasta duduie ar trebui sa se faca INVIZIBILA…

Comments are closed.