2 comments

  1. Degeaba facem contestatie la executare daca nu avem bani pet plata taxei de timbru judiciar! Am facut eu contestatie la executare si cerere de suspendare Mi s-a cerut suma de 1000 lei + 50 lei taxa timbru judiciar plus garantie de719 CHF ! Suntem legati de maini Am salariul de 1000 lei ! Suntem captivi!
    Din 2007 cand am luat un credit de 5000 chf la curs de 1.6 lei!
    Am cerut in lei dar au zis ca nu ma incadrez la credit de 8000 lei Aveam salariul de 532 lei! Si totusi mi-au oferit variant in CHF (5*1,6 egal 8000 lei!)
    Am platit pana in decembrie 2009 cand s-au taiat salariile cu 25% .Plateam rata de 80 chf lunar Apoi nu ma mai platit Prin 2013 a inceput executarea silita fara sa stiu nimic Am aflat de la angajator ca mi se trage 1/3 si se face conversia lei – CHF Am afla cu stupoare ca an de an am de platit din ce in ce mai mult desi platesc cate 500 lei rata An de an se reactualizeaza suma Acum e 7300 chf ! Ce e de facut???

  2. Va rog frumos sa ma lamuriti, poate aveti experienta mai multa decat mine in privinta prescrierii datoriei. In febroarie 2012 ni s-a vandut locuinta cumparata prin banca prin credit ipotecar si totodata am fost si evacuati in martie 2012. In 2013 in martie am primit poprire pe salariu si eu si sotul (precizez ca sotul este titular de credit, iar eu sunt codebitor). Ne-am dat demisia amandoi, nu au reusit sa obtina nimic, deci n-au recuperat nimic, am facut contestatie la executare, dar am pierdut desi am avut dovezi zdrobitoare impotriva bancii precum ca am fost inselati la semnarea contractului si multe alte dovezi de ilegalitati pe care nu le-a luat nimeni in seama, m-am reprezentat singura fara avocat. Acum as dori sa stiu daca datoria este prescrisa in conditiile in care executarea prin poprire din 2013 s-a perimat, s-a desfiintat, iar ultima data de la care se calculeaza prescrierea este de la ultima realizare, acesta fiind in febroarie 2012. Mentionez ca inca nu am vazut actele, acum merg sa le iau de la serviciu si cred ca sunt de la vreun executor judecatoresc care tot el a si dat incuviintarea executarii silite. Va multumesc anticipat si astept raspuns.

Comments are closed.