Despre imobile contra credite (darea in plata). Interventia lui Soviani la TVR

Miercuri, 25 noiembrie, am fost invitatul lui Andrei Bărbulescu, la emisiunea ,,Ora de știri” difuzată pe TVR2. Am expus o parte din părerile mele referitoare la legea adoptată ieri de Camera Deputaților – cunoscută sub numele de legea ,,dării în plată”. Le vedeți în fișierul VIDEO din acest articol.

P.S. Sunt curios ce rezultat va avea lobby-ul domnului Mugur Isărescu la adresa lui Iohannis, referitor la nepromulgarea acestei legi. Și asta pentru că timp de 19 guverne (cât a supraviețuit), domnul Isărescu a văzut multe, dar așa ceva…

Vezi video aici.

Distribuie articolul in retelele sociale folosind #contrabanci

2 comments

  1. Tocmai de aceea , ca a vazut multe peste 19 guverne , dl guvernator a contactat “orbulgainii” si nu mai vede bine situatia reala din ultimii ani. Ar trebui facuta o “interventie” chirurgicala sau de alta natura asupra lui !!!

  2. Buna seara,ma intreb :UNDE SE INCADREAZA “FAPTA” BANCILOR??? SI DE CE NU SUNT CERCETATE PENTRU “FURT” PE FATA DIN BUZUNARUL CETATEANULUI IN COMPLICITATE CU BNR,SAU COMISIA DE SUPRAVEGHERE???? DACA TOT LE IA APARAREA “ISARESCU” ,BANCILOR,de ce in 2011 cand s-au facut DISPONIBILIZARI ,nu a iesit sa spuna ca CETATEANU’ nu va avea bani de rate??? CATI OAMENI S-AU SINUCIS DIN CAUZA RATELOR?????? CINE ESTE RESPONSABIL PENTRU “ACESTE CRIME” PSIHOLOGICE…….ISARESCU…CA A LASAT BANCILE SA FACA CE VOR.”ESTI UN CAINE ,ISARESCULE!”

Comments are closed.